Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzi16

nelina, andy b

no ty kokso, tak to teda tiež nechapem podla čohu určuju tie ceny, hmm...

ja som tiež chcela modeláciu + imploše a dal mi sumu , že 3100 €...tak to sa mi zdalo trošku prehnané, nieeee?????

a tomu moc neverííím, že suma bola modelácia+ impl. ...2400€....fuuuha....to by som chcewla aj jaaaa, hihi....

Nelina27

andy, s Trskom budes urcite spokojna, ma tiez krasnu pracu, aspon co som videla tu v nasej galerke
baby, hodte prosim link na tie sportove podprsenky alebo dajte tipy s ktorymi ste spokojne... ja som to v zivote predtym nekukala v obchodoch, nebolo treba , nebolo co drzat a spevnovat pri sporte:-)

andy b

Nelina27

Tiež som volala k dr Červeňovi, ale bohužial konz.v máji a opka možno len budúci rok. Tebe sa ako podarilo skôr?

andy b

Nelina27

Dr Trška mi napísal o 200 eur viac, ale mne je asi dôležitejšie, že tu píšete samé pochvali na neho, Dr Rácz bol tiež veľmi milý, a naozaj nemôžem nič zlého povedať, vyše hodiny mi odpovedal na moje blbé otázky, ale predsa tu na fórach kočky ho veľmi nespomínajú. Tak som veľmi nerozhodná, ale predsa som priklonená k dr Tršku díky Vám, čo ho tu chválite! To je mi asi dôležitejšie, ako pekná klinika a lacnejší chirurg.

Nelina27

andy b, ja asi odpadnem, neviem podla coho menia stale ceny v interkliniku, kazdu chvilu inak... ja som bola u nich v januari na konzulacii, nacenili mi vsetko s anatomickymi implosmi na 3200 Eur, doktor na mna spravil dobry dojem, aj klinika, no hladala som nakoniec lacnejsiu alternativu a zaroven dobre referencie na operatera, cize vyhral potom dr. Cerven:-) aj ked som sa bala ze budem dlho cakat u neho na opku, ale nakoniec som sa dostala na radu skor, skoro ako vsetky baby tu...
inak moju znamu operoval pred rokom Racz, robil jej silikony anatomicke zaroven s modelaciou, ma ich krasne a je nadmieru spokojna a platila 2400 Eur... no teda nechapem ako urcuju ceny

andy b

Zuzi16

Tiež som bola u neho dr Rácz,asi on to bude, ale predstav si,že oni zlacnili teraz-400ml Polytech anatom.imloš+pobyt všetko spolu 2680.

Luxury

Nelina 27 - jeeej super, ale dnes si si to vyzehlila :) uz sa zas tesiiiim :) aspon, ze si steny neskrabala, i ked... urcite necakam, ze to bude ruzova zahrada.....skoodaa :)

zuzi16

andy b

tiež som bola aj v interklinik u Racsa, ale strááášne drahy bol, tak som zvolila Tršku a som ovela spokojnejšia aj s prístupom ku mne, aj s korunkami...:o)

andy b

nooo, to mi vôbec nie je podstatné, nerozhodujem podľa kvality kliník, luxus mi nie je potrebné,ale záleží mi hlavne na doktora

Nelina27

Ahojte dievcata, tak dnes je druhy den po, ano je to lepsie ako vcera, som sice na tabletkach kazdych 6 hod, nasadila som si trochu silnejsi kaliber ako ibalgin:-) sem tam ma v prskach pichne, obcas pod retropodprdou svrbia, troska si ich tak zvrchu masirujem jemnuko a hladkam, potom sa mi ulavi, sviky ma neskutocne tlacia, tak vsuvam obcas konce tricka pod to, no tak vsetko na striedacku, chrbat ma uz nejako extra neboli, obcas sa prejdem po byte, poliala som kvety, umyla par tanierov, spravila presso kamoske co ma prisla mrknut a tak sa motkam cely den, vstavam sama z gauca celkom v pohode.
Nechcela som ta vystrasit Luxury, boli to moje prve pocity vcera, proste len som chcela porovnat, ze som neskakala 2 hodiny po opke v pohode po klinike, ale zase ani som sa neskriabala od bolesti po stene:-)
Urcite to zajtra bude zase o trochu lepsie.
Tak aj Katka to uz ma sebou, kto ide najblizsie?
Korki, to je super sprava, ides skor a do leta budes zahojena a v pohodicke, tesim sa s tebou.
Adelaide a ostatne kocky co ste isli na vyberanie stichov do BB, o kolkej ste tam mali prist cez den? Mne sestricka daco vravela, sa mi zda ze po obede, ale taka som bola otapena a nevyspata ze ani neviem presne co povedala...