Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

andy b,ja mam cisielko,ja uz mam aj termin,vsetko,len som chcela jej napisat,nie volat,no asi jej budem musiet zaovlat,uvidim,mozno sa este niekto ozve,kto ma daky mail,lebo tu baby pisali,ze sestricka hento tamto,s mailom daco,ale nvm,ci to bola akurat od dr. Cervena.

andy b

Silviklh

Ja som tam včera volala, ale už ani neviem na ktorej zdvihli, ale určite jedno je správne číslo: 048/4399156, 0915/804168 - ono to bude pravdepodobne, ale ak nie, ešte mám jedno č:0910/111 669

Nelina27

zuzi, naozaj ta cena taka bola, pred rokom... ale vidis tebe dokonca teraz nacenili aj spolu s modelaciou- o stovku menej, ako mne bez modelacie, no ktovie ci nemaju pokazenu kalkulacku:-)))
andy, do galerky sa dostanes ked posles foto svojich nahych prsiek, staci bez hlavy na e.uhrinova@gmail.com a ona ti potom posle, co mas dalej robit aby si videla galerku. (dufam ze som napisala dobre ten email... ale dievcata ma pripadne opravia)

barbora10

silvia

prepac,nevsimla som si,ze si sa ma pred tym nieco pytala.

pred som mala cez prsia nejak 82-83,uz presne ani neviem a teraz mam 91-92.pod prsiami meriam 75 a nosim velkosti podprseniek C.vela zalezi od strihu,lebo mam aj nejake D,ale aj B:)povedala by som,ze mam mensie trojocky.

a inak dnes som bola na rontgene pluc:)doktorka sa pozrela na rontgen,na mna,na rontgen a zase na mna:)usmiala sa a povedala:implantaty,implantaty...

andy b

Dievčatá, a kde ja môžem vstúpiť do galérií? Som blbá?ja tu nikde také nevidím, a tuším raz niekedy pred týždňom som už videla taký zoznam mien registrovaných užívateľov, ale kde???