Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Elissa

Pekny vecer prajem dievcata.

Tak som nakoniec v sebe nabrala odvahu, vzala do ruky fotak a zaslala svoju foto na mail, ktory sa nizsie uvadzal. Ospravedlnujem sa za kvalitu foto, je to fotene mobilom.
Tesim sa na pristup do galerii, mozno nakoniec prehodnotim svoj nazor a zaujme ma praca ineho chirurga:-)

Nela111

andy b
Coze? Opka u Cervena az o rok?! Tak to je fakt sila. Akoze ok pol roka dopredu, ale rok?

Nelina27
Som rada, ze sa citis lepsie. Hlavne oddychuj. A si stale presvedcena, ze uz po tyzdni pojdes do prace? V noci spis v pohode?

Korki
Parada, ze mas skorsi termin, a hlavne, ze ti dali dostatocne v prestihu vediet. Viem si predstavit tvoju radost. A v lete uz budes prsatica! :)

andy b

Silviklh

len v interklinik, tak už mám prvé kroky za sebou, ale ešte idem k Dr Trškovi, dúfam potvrdí mi termín ešte na tento týždeň. A písal mi mail,že opka môže byť o 3-4 týždne, tak už sa teším. Už by som ich chcela mať za sebou.

zuzi16

Babule, tak som už aj ja poslal tie moje krááásavice na ten mailik e.uhrinova....tak sa mi potom nesmejte, šak budu krááásne po opke, heh...

a dufam, že aj ja budem mosť čoskoro pozerať galerku,hmmm....

silviklh

milena59 akurat som chcela pisat,ze kedy da nove fotky :D tak mi to prislo do rany,supeeer!jeeeej,ake su krasne!!

silviklh

andy b ale to nevadííí :-) a ty uz si bola aspon na konzultacii?daco so mcitala,ale si nepamatam,co si tam pisala :))