Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

suzie, ja idem az 24. marca. takze nic...

a katka33 sa mi este neozvala. dufam, ze je vsetko ok...

nelina27. no takze dnes uz lepsie moja, tak som rada. uz som sa bala...

no ja si teraz vobec neviem predstavit, ako si to mam vsetko naplanovat. myslite, ze ked idem na opku vo stvrtok, tak bude dobre, ked budu deti aspon do nedele u dedkovcov??? budem u po 4 dnoch schopna aspon okolo seba a okolo hrncov nieco porobit??? lebo aupair budem mat stale nonstop, ale aspon by som chcela navarit, poprat a tak, normalne bezne prace???

Silvia313

barbora10

akurát ešte, akú maš výšku a váhu? ja 165cm a 52kg... tak si mala také nejaké miery, ako mám ja teraz... až na to, že sa mi zdá, že mám väčší základ a preto sa bojím, že to budú riadne bomby, keď mi chce dať 375ml... pôjdem sa asi ešte raz poinformovať... blbé je, že tie fotky sú strašne blízko fotené, vtedy sa zdá, že sú poriadne:) ale keď ich máš odfotené s postavou, tak sú fakt tak akurát, krásne... no ja veľké zase moc nechcem... chcem ich také fajné a pevné hlavne:) tak ďakujem za info! :)

suzie3

caute baby,
dlho Vas citam, no do diskusii som sa nezapajala...ale uz mi to neda, termin opky u cervena sa blizi, 17teho ma to caka... uz sa mi o tom aj sniva, aj sa bojim aj tesim, ach :) je tu niekto kto ide tiez 17 marca?

AdnavCosti

Nelina
Tak sa tesim, ze mas za sebou uspesne dalsi z tych neprijemnych dni, uz len par a bude dobre :-) Oddychuj, polievaj kvietocky /predstavujem si Slunce, seno a.../ a neprehanaj to s kavickami, lebo v noci nepospis... - davam kazanie ako moja babka :-)))

Elissa

Vladka, zvazujem Dr.Tršku. Ale chcem si to poriadne prelezat hlavou a mozno aj ta galerka pomoze:)
A ty uz mas po OP? Som tu nova, takze Vase pribehy prilis nepoznam:)

andy b

Zuzi16

Tak som sa ofotila aj ja! poslala som tiež na tú adresu,tak som zvedavá a teším sa na fotky - na všetky- a nebudem sa Ti smiať - veď radšej nech som "ticho" :)