Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

adnav mas ich uplne super!
Nelina od14tejdo 15tej tam chod. utorok vsak? super ze sa uz lespie citis..bude to stale lepsie neboj! :o)
maria jednu jazvu mam taku stiahnutu, ze jazvova kontraktura to je..chce to cas..musi to povolit..roztiahnut sa..nemažem nič. ja som rada ze priroda..ale aj tak aspon nieco mastne by som najradsej mazala..hm.dilema.

Flow333

Andy b
preto zvažujem opäť opku lebo po prvé som čakala väčšie a po druhé jeden mám trosku nižšie a vidno to. Dr to videl už na stehoch a povedal že aj chcú čas a snáď sa to upraví a ak nie že mi to opravi. Tak som zvedava. Chystam sa na kontrolu. Rak uvidim ako sa s ním dohodnem. Ak by má zoperoval zdarma doplatim a vymenim impl.
Vladka
ešte som nevolala do chirmedu. Mám toho teraz strašne veľa. A bellinka sa mi zdá že teraz niekedy ide. Neviem či nie v sobotu

suzie3

Nela
budem mat 375 pod sval, rez pod pazuchou...ja som bola dost nerozhodna, doktor mi navrhol 400, potom som spekulovala, kamosky ma odhovarali vraj je to uz moc (ja nemam ziadny zaklad) ale zas sirsie boky...neskor som si s doktorom mailovala a on teda, ze ked chcem tak si mam objednat 350, no nakoniec som skoncila na 375-kach :)
Co ty? kolko ides mat?

si4si

Nela111 jedem mi hovoril ze v mojom pripade mi uplne staci pod zlazu okruhle a druhy mi tvrdil ze v mojom pripade len pod sval anatomicke ze vraj mam tenku kozu

Nelina27

korki, ja mam 370 ml anatomy, rez odspodu, hadam sa aj odfotim a pridam aspon foto v retro podpirke, kym pojdem na stichy :-) uz aby to bolo cim skor, ta podprda ma tak omina a svrbi koza pod nou:-(

si4si

ked vam mam povedat pravdu mam velky chaos v hlave bola som na dvoch konzultaciach a kazdy doktor mi povedal uplne nieco ine tak teda nevie

si4si

ahojte kocky
neviem ktora z vas tu pisala o dr. Marsalovi.ze operuje len v Ba. Operuje aj v TT ale aj v Nitre na jednodnovej chirurgii.

Ja som dnes bola na konzultgacii u Dr. Trsku a mne povedal termin opky koncom aprila