Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

dorota26, odporucam nasu galerku. mozno este zmenis nazor... mne galerka velmi pomohla pri vybere doktora.

adelaide, ani nehovor. stale tomu nemozem uverit, ze pojdem uz o necele tri tyzdne. ved ten rozdiel skoro 4 mesiace a tri tyzdne? super... a hlavne to leto, ze si uzijem poriadne uz, zahojena... tesim tesim...

AdnavCosti

dorota
Tie z nas, ktore neoperovala Dr. Jezovitova by sme sa k jej praci asi nemali pravo vyjadrovat, ked s nou nemame osobnu skusenost...Popisali sme aj o nej niekedy pred mesiacom nejake "sprostredkovane poznatky", ale skor by sa ti mali ozvat dievcata, kt. ona osobne robila... Ked sa dostanes do galerky, nejake fotky jej prace tam najdes urcite.
Preco si sa rozhodla prave pre nu? bola si aj u viacerych chirurgov? Mala by si tak urobit, aspon podla mojho nazoru, aby si mala s cim porovnavat.

dorota26

Ahojte som tu nova ale uz si vas tu chvilku citavam, a kedze sa mi blizi termin operacie 15. marca aj ja by som sa chcela s vami podelit o svoje pocity. Bude ma operovat doktora Jezovitova v Pezinku navrhla mi 390 ml anatomicke pod sval. S prvu som s tym velmi stotoznena nebola ale je pravda ze mam od prirody velky hrudnik /iba hrudnik nie prsia :-)/ale prsia sa mi po dvoch kojeniach uplne stratili a tak som sa tento rok rozhodla konat, lebo tie depky od jari do jesene boli hrozne. Vela som tu o doktorke Jezovitovej nepocula nemate nejake info o jej praci. Mne sa zdala super ale uz mi zacina pracovat predstavivost a tak sa chytam kazdeho stebielka aby som ostala kludna dik za toto forum strasne ste mi pomohli uz len vasimi poznatkami a pocitmi

AdnavCosti

Ahojte babule,
ja som vcera tiez "namahala" svaly - kupila a vysadila som si uz sirotky na balkon, samozrejme nocovali este v chodbe, ale uz sa vytesujem z JARI!!! Tak dufam, ze mi "nevykapu" :-)

milena59

caute baby,
hej tiez si myslim ze to vyzera uplne inak ako predtym, to bola tazka bieda po kojeni :) ale hlavne ze dieta ma zaklad a ja som si svoj strateny zaklad doplnila :).
Spredu foto tam neskor asi zajtra...
Urobit si prsa je podla mna skvela vec mala by to hradit poistovna aby to nebolo take mastne :) co tie co nato nemaju...

milena59

caute baby,
hej tiez si myslim ze to vyzera uplne inak ako predtym, to bola tazka bieda po kojeni :) ale hlavne ze dieta ma zaklad a ja som si svoj strateny zaklad doplnila :).
Spredu foto tam neskor asi zajtra...
Urobit si prsa je podla mna skvela vec mala by to hradit poistovna aby to nebolo take mastne :) co tie co nato nemaju...

bon bony

maria111 napis mi mail a poslem.

baby,nestretla ste sa niektora s niecim podobnym? zo dna na den ma zacal tak cudne pobolievat jeden prsnik,pravy, trochu som viac namahala biceps dnes,ale v prirodzenej forme,ziadne posilnovanie,nemoze to byt z toho? som z toho naplasena,vecer som si to vsimla ze ked si akoby nadvihnem a pritlacim do stredu ten prsnik tak je to taky tlak, alebo neviem ako to popisat,nie je to vyslovena bolest,mozno taka tupsia. Lavy je uplne OK nech s nim mackam akokolvek!!! Kokyyyy ja ze mi to prejde cez noci a som sa zobudila a skusila, a to iste,tak mi to nedalo hned som vstala a sla skusit napisat aspon sem.......
inac ma napadlo ze som si dva dni predtym trochu pevnejsie stiahla podprsenku,nemoze to byt z toho podla vas?