Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andy b

áno kočky, máte pravdu!

ale naozaj je to ťažké! keď napríklad už si rozhodnutá pre jedného chirurga, ktorého tu vychvalujú, a raz dočítaš niečo negatívne o prístupu al o klinike al.o bársčo-nevydarenej operácie a treba ísť na reopku, tak už fakt si celkom popletená, aj mne z toho už šiblo. Ja už sedím skoro mesiac od rána do večera na nete a surfujem, tak díky Vám som tu rozhodnutá na 99% k Trškovi, no ale 100% bude až po konz. A ja som tiež čítala na dr Ježuitovú dosť pochvál, bohužial potom aj nespokojnosti. Mne je zase NR bližšie, bola som tam odhodlaná ísť na konz,potom už nie, keď som dočítala z roku 2008 a 2009 samé nevydarené operácie operatéra kôli neskúsenosti.
:(

každá z nás vie, že nie je to jednoduché!

pespra

Ahojte babulky.
Dlho som nepisala, mam teraz strasny frmol okolo roboty. To je aj dovod preco teraz tak narychlo pisem.
Mam termin u Dr. Cervena 20.aprila, lenze vyzera to tak, ze nebudem moct z roboty odist a uz vobec byt potom niekolko dni doma :-((( som z toho strasne nestastna, lebo viem, ze ked sa teraz preobjednam, tak mi daju termin zas najskor na jesen.

Preto sa chcem spytat tu Vas babulky, ci tu nie je nejaka, ktora ma termin, niekedy v juni napriklad a chcela by ist skor, ze by sme si terminy vymenili....

Ak nie, tak tam zavolam, a preobjednam sa, ale aspon som skusila aj takto :-)

leus

flow
radsej teraz ako pozde, stale to vie odvolat...ked sa uz da rezat a s vysledkom bude nespokojna, tak je uz potom pozde plackat

andy b

Dorota

prd mesiacom, pri začiatku hľadaní chirurgov na moje odhodľanie som tiež dostala neak k dr.Ježuitovej na internete, tuším na stárnke IEM, tak tam sa mi tiež zapáčili fotky pred a po jej prác,hlavne to prvé, také prirodzené, tak také prsia sa mi páčia :) ale bohužial sem do galérky som ešte nedostala

Zuzi16

Ty si už vieš pozrieť prsíčka v galérii?

maria1113

korki, tak to budeš do leta už zahojená a budeš si môcť vychutnávať výstrihy. Pravdupovediac, neviem si ani predstaviť opku v lete a nosenie tej pooperačnej podprdy v horúčavách.