Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

a si tam bola?? ja byvam hned pri kulturaku :-))
no len myslim to tak,ze sa ozve este daka,ale ja so mbola prva :-) ale ak to ozaj vyjde,tak ma dakto vyslysal,lebo vcera som mysella na to,ze v strede aprila by so mmoc rada isla,ak by sa daco uvolnilo,och,verim,ze to vyjde! pespraaa kde sii :-))

Flow333

Silviklh
ved ked pise sem, nema dovod sa s tebou nevymenit. :-) neboj podari sa to.
Aj teraz idem porotit dalsie majstrovstva v standarde. Aj u vas bola teraz sutaz cez vikend. V kulturaku

silviklh

flow,DAKUJEM!vies,aka som vo vytrzeni teraz?ani obsediet! :D a usmievam sa,len sa nechcem predcasne tesit,co ak si to vymeni s niekym inym :-(( ale ja som uplne idealna! som v juni ,a chcem ist skor,a nebude az tak dlho cakat!
a inak som pozerala vtedy tu sutaz,tanecnu,bola tam aj od nas zo ZH,Dominika Mokrosova tusim...a videla so mta len z dialky ale vzyerala si kocka :-P

silviklh

akurat v juuuni :-) ja so maj dneska volala sestricke,ze nech sa m iozve,boze to by bolo supeeer :-))) ze by sme sa vymenili,lebo keby ta ma presunut,to by si asi veru dlho cakala,a takto len 2 mesiace.ozvi sa prosim!

Flow333

Vladka leus
vidite. Ja som bola tam kde su dobri a aj tak sa sekli:-( nevadi. Opravime. Ja to beriem este do pohody, ale mam kamosku co by tam spravila riadny rozruch.

andy b

Luxury,

tak sa teším,

lebo tu pespra pred chvílkou písala, že môže uvoľniť svoj termín u červeňa (vraj je najlepší na SR), tak na chvílu som aj začala rozmýšlať....nech už idem na tú konzultáciu k dr Trškovi, ešte mi neodpísal, po obede tam zavolám radšej.