Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

lubs
Ano, tam...:-)

Sportove podprdy sa daju kupit aj lacnejsie, ale treba davat pozor na to, aby mala zapinanie /vzadu na haciky, nie cez hlavu/, aby sa dali nastavit ramienka a hlavne - oni su podelene do kategorii podla urcenia - zataze. My by sme mali kupovat tie na max. zataz /c.5/ a tie su drahsie ako nejake tensie, latkove...kt. nedrzia prska pevne

b4rbie

ahojte babenky,
doma sme mali bojove podmienky tak som ani na net nemohla ist.
Fotky som uz posielala Livke, tak niekedy v blizkej dobe by mohli byt uz v galerke... Po pripade by som poslala niekomu komu by to mohlo pomoct v rozhodovani aj na mailik...

Bolesti uz nemam, len dnes v noci som sa prebrala a natiahla sa ako "macka", tak automaticky, a pouzila som aj prsne svaly tak to teraz trosku pobolieva v horej casti ale je to len ako svalovica.

Uz to len svrbi a nemozem sa vystriet... trvalo to u vas dlho kym ste sa prestali hrbit?

cayman

korki
ja som mala prvy a druhy den tiez taky kriticky, strasne som to lutovala a babulky z fora ma tu utesovali, ale vobec mi to nepomahalo :) pretoze pocuvat ze budem mat krasne prsia ma absolutne nezaujimalo, kedze som ich nechcela. nastastie po par dnoch mi preplo zas do normalu :)))

zuzi16

Zuzulla

ja som mu volala o pol piatej a o pol siedmej večer som už bola u neho na konzultácii, hmm...:o)

a opku mám mesiac a pol po konzultačke, čiže 18.4.

a doporučujem, je uuplne skvelý...

ZuZulla

silviklh :))
držím palce nech sa ti to podarí a nech sa s tebou vymení :)

a baby v lete sa teda neoperuje?... kolko ste čakali na konzultáciu u Dr. Tršku a potom následne kolko na operáciu ?... dakujeem...

zuzi16

andy b

hej, hej ...už moožem pozerať v galerky a fakt niektoré sú krááásne :o)

adelaide

fakt pekné a ty máš gulaté???

milena59

dorota
ahoj tak ja mam jedno dieta a tiez som mala plochy hrudnik, venovala som sa googlovaniu viac nez je zdrave a Dr. Jezovitova ma dost negativne ohlasy. Je pravda ze som u nej nebola ale malokto od nas k nej ide. Z nicoho vie nieco spravit krasne aj Dr. Trska

korki

ozaj, ozvala sa katka33. no nechcem vas tu strasit, ale lutuje,ze do toho sla. strasne ju to boli a tazko sa jej aj dychalo a rozpravalo. bolo mi jej uprimne luto...dufam, ze zajtra uz bude lepsie a o tyzden uplne zmeni nazor...

korki

flow, to je jedno, ze je to len tyzden do operacie, ozvala sa nam tu a chce radu, tak jej ju davame. a prsia bude mat na cely zivot, tak ci tyzden alebo pol roka, u mna toto nehra rolu. aj ja som mala termin az o pol roka a nakoniec idem o dva tyzdne...
dorotka, zvaz to poriadne komu pojdes na opku. ja ta neodhovaram, len pisem, aby si si pozrela nasu galerku a potom sa sama rozhodnes, si myslim...

bianca003

Ahojte baby :-) pozdravuje vás Maxim 3113 včera ju operoval pán.dr Červen má 375 Nagor anatomy ,,,zvláda to super povedala že ju bolí medzi lopatkami ale dá sa to vydržat ked si najde dobru polohu
Ked sa jej bude dat určite sa čoskoro ozve Tak a dalšia prsatica je už po OP :-)