Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Elissa

Ahojte dievcata.
Veru tak, uz aj ja prezeram galerku a mozem tvrdit, ze kazda mate fakt pekne prska.

Andy b

Ja som si pomyslela presne to iste co ty:) Ze i niektore gulate vyzeraju dost prirodzene.

Len skoda, ze nie pri kazdom mene je napisane, kto prsia robil.
Uz tu padla taka otazka, vedeli by ste mi povedat, ktore baby robil Dr. Trska?

andy b

kočky,

pozerám fotečky v galérke, no krásne prsíčka máte!

naozaj všetky!

teraz ani nie som istá,či chcem anatomy, možno guľaté! aj tie guľaté fakt vyzerajú niektoré naozaj prirodzene:)

andy b

Zuzi16

A nevieš ktoré baby boli u Tršku? Musela by som dosť prečítať dozadu,aby som to dozvedela, chcem sa pozrieť do galerky:)

Ja idem k nemu na konzult.teraz štvrtok, a chcem si vyžiadať termín čo najrýchlejšie v apríli, no musí to byť po menzesu,tak len asi po 15.ho.

silviklh

Zuzulla,Adnavcosti,ďakujem!myslím,že to vyjde,veď nie je dôvod,prečo by nie,len sa musí ozvať pespra najprv :-) :-( dúfam,že to bude už zajtra :D aby sme to vyriešili.

ZuZulla

zuzi 16
fuuha tak to bola rychlost :D no a ja by som chcela ist hned po maturite cize v juni, tak to by mohlo výst ked nema tak plno ... ja som objednana na konzultaciu uz k Cervenovi ale az v maji a tam bude operacia mozna az neviem kedy...nemas prosim ta nanho cislo ?

AdnavCosti

b4bie
Zvladas to super! Ja som 3 tyzdne po opke - poriadne som sa vystrela - tak "z chuti" - asi po 2 tyzdnoch, este chvilku s vystieranim asi budes musiet pockat:-)

Katka33
Jasne, ze ma mrzi, ze to bolo/je take otrasne, ale vieme vsetky - "co boli, to preboli..." Tak nech je to cim skor :-)