AndyB, Silvia313,
Pred opkou som mala dvojky, anatomickeho tvaru, preto som zvolila okruhle implantaty. A presvedcilo ma i to, ze ked som drzala v ruke okruhly implantat a dala ho do svislej polohy, tvaril sa ako anatomicky. Teraz som rada, ze som zvolila okruhle, som moc spokojna, totizto mne dr povedal, ze pri mojich prskach si mozem vybrat ci okruhle alebo anatomicke... Dr. Trsku mozem len a len vychvalit, by som povedala, ze on robi prska take prirodzenejsie, ze nie su ako dve polgule na hrudi. Na druhej strane, ked chcem, dam push upku a prska mam az pri brade, xixi. Miery cez prska neviem, ani teraz ani pred opkou, mam 170cm/ okolo tych 60kg, pod prskami mam obvod 70 cm, teraz nosim 70D, 70DD, velmi zalezi od strihu prsenky, ale najlepsie mi sedia z Tesca, bo mam problem zohnat prsenku s malym obvodom a velkym kosikom. Ale to je moc prijemny problem:))) Andy fakt netusim, ake by boli pre teba lepsie, ci okruhle alebo anatomy, ale kludne sa spolahni na dr, on je profik. A keby ti povedal, ze mozes dat aj aj, tak sa urcite rozhodni pre okruhle:))