Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

PESPRA ,len sa Ti pripominam,ak by si sa tu nahodou objavila,vcera so mti na to odpovedala,ze som ten spravny adept :D cca daco o druhej sa mi zda.o tej vymene. :-)

Flow333

Vladka
bellinka je z BA. Máš tam byt ráno na 8??? Neviem či boli pri mne obaja:-) a sama by som to neriskovala. A ani tá samu nepustia. Musí pre teba prísť niekto až k ním dnu. A čo sa tých veľkosti týka, daj kľudne tie najvacie ak sa zmestí. Viac vyplnis hrudnik.

andy b

Lia86

ďakujem ti za povzbudzujúce slová,

miery mám také podobné ako ty, no mne sa tvoje veľmi páčia, tak sa teším na štvrtok,som už veľmi zvedavá.
dobrú noc všetkým!

Lia86

AndyB, Silvia313,

Pred opkou som mala dvojky, anatomickeho tvaru, preto som zvolila okruhle implantaty. A presvedcilo ma i to, ze ked som drzala v ruke okruhly implantat a dala ho do svislej polohy, tvaril sa ako anatomicky. Teraz som rada, ze som zvolila okruhle, som moc spokojna, totizto mne dr povedal, ze pri mojich prskach si mozem vybrat ci okruhle alebo anatomicke... Dr. Trsku mozem len a len vychvalit, by som povedala, ze on robi prska take prirodzenejsie, ze nie su ako dve polgule na hrudi. Na druhej strane, ked chcem, dam push upku a prska mam az pri brade, xixi. Miery cez prska neviem, ani teraz ani pred opkou, mam 170cm/ okolo tych 60kg, pod prskami mam obvod 70 cm, teraz nosim 70D, 70DD, velmi zalezi od strihu prsenky, ale najlepsie mi sedia z Tesca, bo mam problem zohnat prsenku s malym obvodom a velkym kosikom. Ale to je moc prijemny problem:))) Andy fakt netusim, ake by boli pre teba lepsie, ci okruhle alebo anatomy, ale kludne sa spolahni na dr, on je profik. A keby ti povedal, ze mozes dat aj aj, tak sa urcite rozhodni pre okruhle:))

korki

babule, chcem sa este spytat, lebo idem objednavat implose zajtra, ze ci si ich mam uz objednavat, alebo pockat na predoperacne vysledky? lebo sa bojim, ze co ked ich objednam a predoperacne dopadnu zle. ale zas predoperacne mam 3 dni pred opkou naplanovane, tak to by som zas nestihla potom tie implantaty, ci??? poradte, prosim

Luxury

andy b - dr. Trska /ides k nemu?/ mi vobec nevnucoval anatomy, praveze mi povedal, ze kludne aj okruhle, aj viackrat, ale ja mam inu predstavu, takze ja som si zvolila anatomy..:)

dakujem baby za Vase povzbdzujuce prispevky, vazim si to ! :)

andy b

Vladka

no idem na tú konz, tak budem k dr.ovi trošku agressívnejšia:) aby mi na koniec navrhol predsa tie okrúhle! no ale uvidím ako dopadnem....

korki

andy b, tak presne to bolo aj u mna. ked som sem vstupila do fora, tak jedine ze anatomy anatomy, ale v galerke som sa presvedcila, ze aj okruhle vyzeraju pekne a zacali sa mi aj viac pacit, hlavne mam uz teraz dost nervy na tie moje vypchate podprdy, tak sa tesim, ze budem moct chodit aj bez nej. tak a aj dr. cerven mi navrhol okruhliaky, tak som rada...

korki

ninka, super, to som nevedela, ja len co tu mam od bab nacitane a z galerky napozerane. ja som to tak napisala, ze ako oni zvyknu navrhnut. ale u dr. trsku si trufnem na 99 percent povedat, ze navrhne anatomy...

uff, o 9???to je dost skoro. no co uz s nimi...