Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

každy mame iny prah bolesti.Ja som si tiež povedala po prvom, že nikdy a predsa.Stale mysli nato aka budeš krásna.

Luxury

dakujem b4rbie, aj ja sa snazim sa podporovat...

tessy, to nebolo zrovna najstastnejsie porovnanie pre mna...ja uz nikdy v zivote nechcem rodit, prave ze tu bolest, pre mna to bolo otrasne a povedala som si ze toto nikdy nikdy v tomto zivote nechcem zazit

tessy111

luxury
mne ta bolesť stoji zato.Pozri si moje foto v galerke čo mi ostalo po dvoch deťoch a nesmierne s tešim na nové prsia.

b4rbie

Luxury

ale Katka lutuje, lebo ju to boli... ked prejdu tie prve najhorsie dva, tri dni bude vraviet inak... a ked ich zbada bude to zas lepsie...

tak ja ta v tom plno podporujem..

tessy111

luxury

to je ako z pôrodom. Preboli,prejde,zabudneš a o chvilu chceš dalšie dieťa. Ja mam za sebou dva pôrody ťažke,komplikovane a tak to bude aj s opkou prs. Preboli, prejde. Tešme sa ake budeme krásne.Mna to čaka už v pondelok.

b4rbie

Adnav Costi, dakujem... na foto to neni tak vidno, kvoli tym leukoplastom, ale na zivo som velmi spokojna...

Nela, doktor mi ich navrhol, ale ja som ich osobne chcela viac ako gulate... kazde ma svoje vyhody a nevyhody

Luxury

tessy, ja idem stvrteho aprila...furt googlim kto ma silkace, ved ked si to tak vela bab dava tak snad to nie je take strasne a potom katka povie ze to lutuje :( bueeee a ja tak velmi chcem :( a proste som z toho nestastna

tessy111

je mi fakt luto Doroty, ked sa tyžden pred opkou dočitala negativne odpovede na dr. ku ktorej ide. Neviem si to predstaviť čo by som ja robila.

tessy111

luxury

Take by som chcela mať aj ja ako ma Kmotrikova ale asi som si vybrala male imploše. ty kedy ideš? Ja len všade hladam čo od bolesti si budem davať.