Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andy b

b4rbie

akú máš výšku?
zvedavá som na tvoje ďalšie fotky, asi budem mať aj ja anatomy-ale asi 400ml-moja výška 172cm

ale Lia86 sa mi tiež veľmi páči,možno okrúhle chcem? hmmm

Nelina27

tessy, nikto mi ich neodporucal, davam si co som mala doma, ale brufen 600 aj tralgit je len na recept, flector ti vacsinou predaju aj bez receptu.

b4rbie

zuzi ja mam 375ml, anatomy extra vysoky profil, a Lia 86 ma 410ml, ale gulate lebo mala uz pekny zaklad...

A teraz uz nosim len tu retro podprdu bez tej vaty, ale aj tak som v nej napratana teda poriadne...
=)

tessy111

Nelina

lieky od bolesti ti kto odporučil plasticky chirurg? Tiež si chcem niečo kupiť aby som mala doma ked budem po.

Nelina27

este som chcela, ze Kmotrikova ma urcite silikace, neexistuje aby mala po dvoch detoch taky plny a pevny dekolt, no pekne ich ma urobene... a som potom zvedava aj na Pociskovu ake ich bude mat :-)

zuzi16

baby viete niektorá, kolko ma Lia 86ml???

su nááádhernééé..., ale nemá tam tusim fotku pred,hmm...pre porovnanie..

B4bie..

fuuuha, asi dost teraz obmedzujuce, ale už je vidno kvalitnú robotku...gratulujem !!!

suu kráásne už teraz...a kolko mas ty??anatomy?

Nelina27

Luxury, neboj sa, ak to velmi chces tak tu bolest urcite vydrzis, ja teraz treti den po netvrdim ze som v pohode ale na liekoch sa to da zvladnut a niekto aj bez liekov ako tu baby pisali, mozno to bude tvoj pripad.
Katka ma tieto prve dni isto bolesti, ale vydrzi to urcite potom povie ze to stalo za to.
Ja som mala rano trochu krizu tiez, prsia ma boleli po zobudeni dost, hlavne od tej hnusnej podprsenky, uz jej mam plne zuby, hrozne ma stahuje a vsetko ma svrbi naokolo. Teraz mam skor pocit ako po porode ked som mala tak bolestivo naliate prsia mliekom. Inak myslela som, ze budem pekne od pondelka doma uplne oddychovat ale bohuzial dieta mi zrovna ochorelo, takze namiesto skolky mi pili usi doma a nemam taku pohodu ako by som chcela, ale co uz, trochu zmena planov:-)
Adelaide, dokedy musis nosit tu retropodprdu este, ja sa uz tak tesim o tyzden ked si prska uvidim na kontrole
Korki, ja som si davam tak na striedacku od bolesti Brufen 600 granulat, potom Tralgit 100 mg tablety a dnes namiesto Brufenu som dnes skusila aj Flector sacky, no bez liekov by som bola veru na odpis. Vela lezim na gauci cez den, no obcas vstanem co to spravit alebo malemu podat a zase zalahnem.
Dorotka, ak si rozhodnuta pre dr. J. tak sa nenechaj ovplyvnit, mozno si este kukni galerku pre porovnanie, jedine co by mne na tvojom mieste chybalo, by bol nazor ineho lekara, teda este jedna konzultacia u niekoho ineho, pre porovnanie a pre ten pocit ci ti niekto iny nesadne viac. Len skoda ze uz mas termin tak skoro, ale napriklad v Interkliniku by ta este stihli skonzultovat podla mna, za pokus to stoji zavolat tam. Cenovo je Jezovitova z tych drahsich co viem, napis nam pripadne aku ti dali cenu. Napriklad moja kamoska bola u nej na opke a bola spokojna s pristupom aj vysledkom, takze to je pozitivny priklad:-)