Luxury, neboj sa, ak to velmi chces tak tu bolest urcite vydrzis, ja teraz treti den po netvrdim ze som v pohode ale na liekoch sa to da zvladnut a niekto aj bez liekov ako tu baby pisali, mozno to bude tvoj pripad.
Katka ma tieto prve dni isto bolesti, ale vydrzi to urcite potom povie ze to stalo za to.
Ja som mala rano trochu krizu tiez, prsia ma boleli po zobudeni dost, hlavne od tej hnusnej podprsenky, uz jej mam plne zuby, hrozne ma stahuje a vsetko ma svrbi naokolo. Teraz mam skor pocit ako po porode ked som mala tak bolestivo naliate prsia mliekom. Inak myslela som, ze budem pekne od pondelka doma uplne oddychovat ale bohuzial dieta mi zrovna ochorelo, takze namiesto skolky mi pili usi doma a nemam taku pohodu ako by som chcela, ale co uz, trochu zmena planov:-)
Adelaide, dokedy musis nosit tu retropodprdu este, ja sa uz tak tesim o tyzden ked si prska uvidim na kontrole
Korki, ja som si davam tak na striedacku od bolesti Brufen 600 granulat, potom Tralgit 100 mg tablety a dnes namiesto Brufenu som dnes skusila aj Flector sacky, no bez liekov by som bola veru na odpis. Vela lezim na gauci cez den, no obcas vstanem co to spravit alebo malemu podat a zase zalahnem.
Dorotka, ak si rozhodnuta pre dr. J. tak sa nenechaj ovplyvnit, mozno si este kukni galerku pre porovnanie, jedine co by mne na tvojom mieste chybalo, by bol nazor ineho lekara, teda este jedna konzultacia u niekoho ineho, pre porovnanie a pre ten pocit ci ti niekto iny nesadne viac. Len skoda ze uz mas termin tak skoro, ale napriklad v Interkliniku by ta este stihli skonzultovat podla mna, za pokus to stoji zavolat tam. Cenovo je Jezovitova z tych drahsich co viem, napis nam pripadne aku ti dali cenu. Napriklad moja kamoska bola u nej na opke a bola spokojna s pristupom aj vysledkom, takze to je pozitivny priklad:-)