Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZuZulla

Ahojte babyyy ja stále rozmyšlam či mám čakať dlho dlho na operáciu u Červena, kedže ten dáva rez pod pazuchou pretože ja nemaam žiadny základ tak rez pod prsnou ryhou mi bude videt moc?.. To by ma velmi nepotešilo lebo už mam jazvu po operácii srdca síce už pekne zahojenú ( operovali ma pred 15 rokmi ako 5 ročnú) takže už dalsie nejake moc viditelne jazvy nepripadaju do úvahy... poradtee :)) aj ked teda nejako moc extra ta jazva už nie je vidiet, teda podla mna je ja viem , že ju mam takže ju vnímam a vadí mi nechcem potom byt cela dojazvovanaa

b4rbie

Nelina

No a ked si predstavim, ze to budem nosit 6 tyzdnov hmm... nevadi mi ako to vyzera ani nic, ale na rebrach to je neznesitelne... snad ked mi vyberu stichy tak ju budem moct uz dat sem tam aj dolu.... aspon sa osprchovat by som chcela

andy b

Nelina27, AdnavCosti, Milena59

Dakujem Vám, ste milé, ale samozrejme ja si budem dať na slovo doktora, a som toho vedomá že dve rovnaké prská neexistujú,tak berem fotky,aké približne by som chcela, približne akú veľkosť predstavujem, lebo bohužial neviem povedať doktorkovi,že chcem také a také číslo,keď som doteraz vždy mala menšiu dvojku,tak neviem aké môže byť C al D. Neviem či ste ma pochopili, ale naozaj som poslušná dievčina a mám už aj svoje roky, tak zvedavo budem čakať čo mi zajtra doktorko navrhne:)))

AdnavCosti

Nelina
Vydrzis - ja som si prve dni tiez myslela, ze to bude des mat tu podprdu na sebe den a noc...bola som ubolena, ani som si nevedela natriet osuchane miesta mastickou /natierala ma mamka :-) /...asi po tyzdni-dvoch som sa bez nej citila a citim "nesvoja". Vyslovene mi chyba, ked sa perie al. ked sa sprchujem. Prska odpuchnu, podda sa to, uvidis...

Nelina27

Ninaa, vdaka za tvoje slova, to rada citam ze si spokojna, my co sme teraz tesne po, to mame prave vselijake s tymi pocitmi:-) a to ta teda obdivujem ze si nepotrebovala ziadne tbl proti bolesti, ozaj aku velkost a znacku ti davali?
B4bie, ak ta utesi aspon to, ze nie si sama momentalne, ze rovnake pocity s retropodprdou mam aj ja, uplne ju uz nenavidim, vsade ma tlaci a svrbi pod nou, je to hrozne, dnes som si uz vkladala maly uteracik odspodu... a urcite taketo trampoty ma teraz aj Katka.
Mne doktor povedal nerozopinat a neskladat do vyberania stichov, tak to musim este do buduceho utorka vydrzat, ach jaj:-(

Ninaa

Nelina 27, nemám fotky v galerke. Napriek tomu to tu s vami prežívam veľmi dlho a už som tiež na druhom brehu. Chcem Katke 33 odkázať, nech je v kľude, aj ja som prvé dni ľutovala svoje rozhodnutie a bola na seba veľmi nahnevaná, napriek tomu, že som nepotrebovala ani jednu tbl od bolesti. Ja som bola v šoku, aká som, akože Pamela, lebo tie prsia sú po operácii obrovské a nezmestia sa ani do tej pooperačnej podprdy. Teraz takmer po 3 mesiacoch je všetko ok a ja si užívam, tak ako vy všetky, nové prská. Rozhodnutie neľutujem ani náhodou, hoci tesne po op som mala myšlienky, že si dám implantáty vybrať.

b4rbie

Tedy
To je mile, drzim teda palceky, je super mat takuto podporu...

Baby
ako ste vydrzali tu podprsenku? ja mam pocit ze je stale mensia a mensia =D
neviem ci to je tym, ze som chudsia ale mam pocit ze mi to zlomi rebro zachvilocku... neviem si najst polohu kedy to netlaci a uz to zacina aj boliet... po akej dobe bude mozne si ju dat dolu aspon na chvilocku????

Nelina27

ahoj Tedy, tak teda s dcerou vitajte, to je skvele ze ju tak podporujes a stojis pri nej:-) ku komu ide na operaciu a ake implantaty si vybrala?
andy, dobre ti napisala adnav, podla mna tiez nema zmysel fixovat sa na jednu predstavu, ake prsia sa ti pacia na fotkach, ty mozes mat uplne iny typ postavy a hrudnika, aby si potom nebola sklamana... daj radsej na nazor chirurga ktoreho si vyberies a ktoremu budes doverovat, ze ti doporuci to najlepsie pre tvoj typ postavy a zaklad z ktoreho on moze vychadzat

Tedy

ahojte dievcata,uz vas tu asi mesiac citam a som velmi rada,ze som objevila toto forum,vsetky ste uzasne a statocne :)
ja pisem za dceru,lebo ona ma skuskove obdobie a nestiha a tak ja vsetko citam a potom jej vsetko referujem,co mate nove,ona ma termin 7.aprila,tiez sme z toho uz nervozne,ale vy ste take uzasne,ze uz to zacinam brat celkom normalne a tesieme sa spolu,kedy uz bude,viem aj tie bolesti aj vsetko okolo toho,beriem dovolenku,aby som mohla byt pri nej a podporit ju,vela som sa od vas dozvedela,co vsetko moze nastat,ale musime mysliet len pozitivne a tesit sa !
prajem rychle polepsenie katke a vsetkym,co su po!

AdnavCosti

Mna uz neboli nic, sem tam jedno al. druhe "zacitim" ale inak pohoda. Spavam od 2.tyzdna uz aj na boku - opatrne, takze aj chrbat si uz oddychne. Zajtra budu presne 3 tyzdne :-) Mala by som si dohodnut aj kontrolu a skonzultovat s dr. "dalsi postup", ale nejak casovo nevychadza.