Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Adnavcosti

tak pespra ide volat sestricke,nech nam to vymeni :-) ale hovorila,ze mozno ani na ten moj termin nebude moct ist :( ze sa jej asi tiez nebude dat.ale ja verim,ze ano!!budem jej drzat palce.
a ty ako sa drzis?boli ta daco?

AdnavCosti

andy..a dievcata pred
Treba sa na veci pozerat "triezvo" - aj lekar moze byt sikovny, aj implose mozu byt dobre zvolene...blabla, ALE to, aku startovaciu podobu ma nas hrudnik, to sa ovplyvnit neda...Povisnute prsia, ziadne prsia, siroka hrudna kost, uzky hrudnik, asymetria...Tazko ist k operaterovi s konkretnou fotku a povedat TOTO SPRAV... Jasne, ze mnohe z nas v galerke uz davnejsie obdivovali niektore v skutku pekne prsia - ved vieme :-))) - ale netreba sa upinat na nieco a potom "riskovat" pripadne sklamanie. Vzdy skor realisticky, nechat si poradit hlavne od dr. a neocakavat "zazraky do troch dni".
Vsetkym nam aj buducim samozrejme prajem, aby to bolo na 110% - to len aby ste ma nepochopili zle...

adelaide, maria
Ako?

milena59

andy b
Andy ale urcite si to pekne rozmysli poznam holku co je nespokojna, mysli si ze ich ma obrovske a ide to dat von!

milena59

vladka
neviem ku komu si sla, ale mne v SNOPE spravili predoperacne cak cak, vsetko v jednej budove, okrem sona! a ziaden stres a neochota!!!

Nelina27

andy, myslim ze Trska vklada vacsinou odspodu, tak ako vacsina ostatnych lekarov... s vynimkou dr. Cervena, ten asi najcastejsie dava cez pazuchy, co zase ostatni nerobia ani nahodou a najma pre baby co maju uplne plochy hrudnik je to cez pazuchy najlepsie, lebo im nevidno jazvy na prskach potom, ak nemaju dost koze aby sa v podprsnej ryhe jazva schovala, pisem ako tatar:-) ty vsak mas dost koze, tebe sa da kludne aj odspodu a jazva by nemala byt vidno
Mne je dnes zase o chlp lepsie ako vcera, takze Lia diky za povzbudive slova z rana, mas pravdu, treba to len vydrzat, potom sa budeme vytesovat. Ktovie kedy sa nam ozve Katka...
snickerska, implose objednat je casu dost este, ved vela nas je tu takych co nam dali termin na poslednu chvilu pred opkou a implose dodali za par dni, takze to by nemal byt pre korki problem zeby dorazili neskoro:-)

andy b

dievčatá

ešte mi poraďte, ktoré ste už po, ktorý rez je najlepší a podľa čoho sa vyberá, alebo môžem len podľa dr. vybrať, čo on navrhne? bola som odhodlaná rez cez bradavky, ale na fotkách vám krásne zahojili rezy pod prsmi, tak to by bolo asi lepšie, a dr Trška vätšinou robí odtiaľ,však?