Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZuZulla

Lia86

prosím ta a Trška nerobí rez pod pazuchov?.. tebe robil kde ?...nemohla by si aj mne poslať fotku?.. ešte nemam pristup do galerky..

snickerska

korki
ahoj ty už ideš na operaciu???kedy maš termin?a stymi implošami ved ich musiš objednat mesiac pred lebo inak by ty meškali na kliniku....

andy b

Lia86

Chcela by som Ta poprosiť, môžeš mi napísať na môj mailik tvoje meno alebo niečo iné, podľa čoho by som sa u dr.Tršku mohla na Teba vypítať,aby mi ukázal v poč.tvoje krásavice? aby som mu mohla ukázať,že "také" chcem!!! nechcem byť bezočivá, mohla by si?

luxury

a babydoll má krásne anatomy

bellinka

Vladka

ja som z ba a pred op som priletela lietadlom taxikom na kliniku , zapltaila som, vyzliekla som sa isla som na stol :))))a domov som isla na 3.ti den tak som sa dohodla s doktorom , lebo som isla sama letecky zas domov do ba , uplne v pohodicke dostanes infuzku proti bolestiam a citis sa uplne normalne potom ako keby si ani nebola po op , ja som to zvladla uplne super.... mna operoval dr magdo , ale zevraj tam prisiel pozriet a poradit aj dr.Krcmery :))))

Lia86

Babulky co mate pred,

Mozno vas to trosku vystrasi, ked niektora holka napise tesne po opke, ze banuje, ze sa na to dala. Aj ja som si po opke nadavala, ze co som si to na seba vymyslela, tie bolesti boli velke, ale dalo sa to zvladnut, par dni si polezite, budete oddychovat a tie bolesti zacnu rychlo ustupovat, prska sa krasne zahoja, vyformuju a pak vam budu robit len a len radost, verte mi, ja uz by som si svoje nedala ani za svet, a kludne by som to podstupila este raz, naozaj to stoji za to, tie muzske pohlady... A nielen muzske:)))))