Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ninaa

Korki, v Novamede prepúšťaju okolo 9.tej ráno. A čo sa týka dr. Červeňa, tak nedáva len okrúhle. Ja som prišla s predstavou okrúhlych implantátov, so želaním vložiť cez pazuchy a dr. mi povedal, že to nebude dobre vyzerať a keby aj nejaký iný dr. súhlasil, že mi to takto dá, nech do toho nejdem. Nakoniec mám anatomické a som veľmi spokojná. Veľkosť nechajte na dr. je to profík, povedala by som kúzelník!

andy b

korki

v galérkach mi tu páčia viac asi okrúhle, pritom som bola rozhodnutá pre anatómy. videla som tu také pekné prirodzene okrúhle:)

korki

baby "po" uprimne, budem na 4 den po opke schopna postarat sa o rodinu v zmysle, uvarit, nachystat veci, naplnit pracku a take viac menej dohliadanie nad domacnostou??? lebo budem doma s dvoma detmi a manzelom, ktoremu budem iba hovorit co ma robit a on to urobi... xixi..

korki

andy b, ja si myslim, ze ked ides k trskovi, tak ti tu ani nemusime pisat, ze ake by si si mala dat, ale on ti urcite navrhne anatomy. on dava teda najviac tie a rez jedine pod prsom.
keby zas ides k dr. cervenovi, tak ten zas navrhne viacmenej okruhle, ale zas keby stojis silno na anatomoch, tak ti tam da aj tie. len aby si bola ty spokojna, ze budes mat prirodzeny look...

totok moj nazor...

korki

babule, tie co ste boli na opke v novamede... o kolkej vas na druhy den prepustili? potrebujem si vybavit sofera a neviem priblizne. dakujem

ozaj, a katky som sa ani neodvazila opytat, ze kolko jej tam nakoniec pan dr. vlozil ml. lebo bola taka znechutena tym, ze sa na to dala, ze som ju nechcela provokovat. ved aj na to pride cas... ja si tiez myslim, ze ked ustupi bolest, uz bude hovorit inak. ale dnes to proste citila takto. zial... no je pravda, ze ma vystrasila, ale urcite idem do toho aj ja a budem dufat, ze u mna to bude miernejsie... xixi

andy b

Lia

Prosím,prosím pozri sa do môjho albumu na moje citrónky,či mandarinky:) čo si myslíš? anatómy al.okrúhle by som si mala dať? ja len teraz štvrtok idem k Trškovi na konz,
tvoje také sú prirodzené
ja som tiež zvedavá na tvoje rozmery:)
ďakujem

Silvia313

Lia

a aký si mala základ? a hlavne teda Tvoje miery pred a po opke? a aj výška a váha prosím:) a číslo podprsenky teraz? ďakujem!

ja musí furt porovnávať, lebo sa bojím, že si dám moc veľké...