Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

b4rbie

jaaaj co by som za to dala, keby som na chvilku mohla dat inu podprdu... =)

Baby myslite, ze ma moze pichat v jazve/ranke kvoli tej podrpde? sem tam ma totiz pichne v lavom prsku na tom mieste kde mam ranu, i ked neviem ci to je na isto ono...
?

korki

ako na potvoru som ochorela, a som presne dva tyzdne pred opkou a vobec neviem, ako sa z toho dostanem a kolko sa budem liecit. teraz mi je uplne mizerne, ze nevladzem ani chodit. zajtra chcem volat sestricke, ale bola by som radsej keby si to mozem s niektorou vymenit... aspon o dva tyzdne dalsie posunut. ja mam mat opku 24. 3.

korki

ahojte babulky, potrebujem prosim surne vediet, ktora z vas ide na opku do novamedu okolo 10 aprila. !!! ozvite sa pls!!!

maria1113

ahoj adnavcosti, ja sa mám dobre, teším sa z prsiek. Ty si si už kupovala normálnu podprsenku? Spomínala si len športovú.
Adelaide naša, ozvi sa nám, čo máš nové, už si tu nebola pár dní

Ninaa

Nelina 27, ja sa priznám, že som si podpiry striedala asi od 3 tieho dňa, lebo som mala pocit, že páchnu potom, napriek tomu, že som sa uteráčikmi utierala niekoľkokrát denne. Mala som 2 pooperačné podpiry. Po 3 týždňoch dr. Červeň dovolí nosiť cez deň normálnu látkovú s kosticami a na noc retro. Kúpila som si športové podpiry od Schiesser a od Truimph. Normálnu látkovú som si šla kúpiť hneď v deň vybratia stehov, ale zažila som ďalší šok, keď som sa do žiadnej nevedela vtrepať a žiadna mi nesedela. To bolo na 10 -ty deň. No hrôza a znova vlastné výčitky. Tie športové to istili , do nich som sa vtrepala. Dnes je to všetko minulosť a podpiry som si nakúpila parádne, hlavne nie vypchaté. V Eurovei odporúčam nádherný obchodík na poschodí. Posledné dni mám úchylku, stále sa tam vraciam.