ahoj baby
zuzi dakujem,ano mam gulate.
nelina neboj. mala som to a podprdou tak isto. neznasala som ju. treaz ju nosim rada aj ked je skaredaaa vypelichanaaa.dokonca nosim aj pas a davm si ho od ramena popod jedno prso, nech ho nadvihne..ako pušupka asi. ale pekne sa mi usadili. su skoro rovnake a naziov su paradne. ja tiez sliedim a lovimm podprsenky ale nie je moc cas a peniaze na to :o)ja som teraz v sobotu 6 tyzdnov po,, a vrak uz mozem vsetko. idem si tu sim lahnut na brucho..na skusku uz dnes. inak sa nebojte baby..fakt neblaznite, nehecujte sa...ja som si tiez nedala okkrem prvej noci doma ziadnu tbl od bolesti..myslim ze vela robi aj psychika..dajte sa do kludu..bolest tu opisovala kazda,,su tu vsetky formy popisane..nic vas neprekvapi...nie je to nic nevydrzatelne ani priserene..spominal sa bolavy zub a vrtanie zadnej stolicky. no sory, to je 100xhorsie, myslite na to!
Nelina, inak ja som tiez s uteracikom umyvala zmeravene paže, necitila si jedno rameno..ani zadny triceps..az ieto dni je to celkom ok, ono kazde telo sa inak sprava...ale vydrzat, vydrzat..bude to dobreee..ja si ich uz krasne stalcim k sebe..no musim vam to predviest v nejakej vydarenej podprde..
ninaa prosm ako sa obchod v eurovei vola..a ceny su ake?
adnav..maria..baby nestihacky..ale myslela som na vas..
ja osm v pk inak stretla babu co si ma pamatala zo stichov a aj ona, aj dalsia kocka co so mnou lezala po opke mi hovorili ze im dr. hovoril ze ja som z tej mojej varky bab najvyrovnanejsia s tymi prsiami..Hm,, zaujimave, lebo ja som sa toho velmi bala ako to prijmem, a vidite, uuuuplne som sa zžila už. Ja som si ich obdivovala uz hned druhy den a tesila sa z nich, aj bolavych :o) ten moj predosly hrudnik, to uz hadam ani pravda nie je :o)
drzim vsetkym palce !!!NEBOJTE SA TESTE SA !!!