Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Korki
zákon schválnosti pred opkou ochorieť. Posielam tebe aj dievčatám úžasný recept na zázvorový čaj: 1l vody,5klinčekov,1čaj.lyžička anízu,kúsok celej škorice, 1 a pol pol.lyžice čerstvého nastrúhaného zázvoru. Všetko variť 5min., 5min.luhovať a precediť. Do nie horúceho pridať 2pol.lyžice medu a šťavu z polky citrónu.

maria1113

korki, to máš pravdu, na opku musíš byť zdravá, skús to druhé fórum, aj dnes som čítala, chodí tam veľa báb k dr. Červeňovi. Na druhej strane by si sa aj mohla dať dovtedy dokopy, skús niečo z prírodnej medicíny, ja používam na prechladnutie zázvorový čaj, poriadny odvar, ale nie kupovaný porcovaný, ale z čerstvého zázvoru, je to naozaj zázrak.

korki

maria, ani neviem, proste vcera zimnica, horucka a uz aj kaslem. doktorka mi dala jednorazove atb, a uvidim, ci zaberie. ale zas ked do dvoch tyzdnov nebudem ok, tak radsej to uz teraz chcem zavolat sestricke, aby vedela rychlo niekoho najst. ale zas sa bojim, ze nakedy sa mi zas posunie termin... vobec neviem, co mam robit. preto tu hladam nejaku kocku co ide na opku niekedy v aprili do novamedu, ze by som vymenila. lebo neviem, ci mi sestricka najde najrychlejsi termin...
zas dva tyzdne su este daleko, ale bohvie, ako sa vyliecim, a dokedy budem kaslat, to bude naprd po opke, ked nebudem este z tohto uplne fit...

poradte baby...

maria1113

ahoj zuzka, tak prská sa teda usadili, to je super, asi je to individuálne, za ako dlho sa usadia tej , ktorej žene.

korki

zuzkas, tiez sa tesim, ze si spokojna s prskami... dlhosi tu nebola, uz si zdrava?

ja mam dva tyzdne do opky a co som 4 roky nebola chora,t ak akurat teraz... hruza. neviem, co mam robit. idem volat sestricke do novamedu.

zajacik_006

Zuzkas
ahoj,som veľmi rada za teba,že sú tvoje prska v poriadku. Potrebujú fakt len čas na usadenie. Niektorým dievčatám sa usadia hneď a niektorým aj po mesiacoch.