Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Konzultacka a kontrola pondelok 10.00!!!!
Najprv že poobede a ja či nemôžem doobedu, že aj známa ide na 9.45. Tak že mame prísť spolu:-))) takze pôjdem po bellinke:-)))

korki

praveze este nie, cchela by som pockat, ci sa niekto neozve, kto by vymenil termin. ale po obede uz musim, aby aj oni vedeli rychlo niekoho najst...

uz som dala prispevok aj na zzz

korki

maria, dik, no ja dufam, ze nie. ze tym, ze dam sestricke uz takto dva tyzdne vediet, ze mi hadam najde niekoho na vymenu, co ide v aprili. ale najskor som chcela niekoho najst sama, aby som si bola ista...
keby tak clovek vedela, ako sa bude citit o dva tyzdne. ale tym,z e mam aj riadny kaslisko a boli ma cely hrudnik, tak to vyzera nadlho tato moja choroba...
to je neuveritelne, 10 rokov tuzim po prsiach a dva tyzdne pred opkou ochoriem a to teda vobec nebyvam chora. to uz aku smolu mam ja...

korki

dakujem baby, no keby to bolo len nejake prechladnutie, ale ja som uplne mimo. takze to budem musiet posunut, ci chcem ci nechcem.
no ja som aj na tom zzz registrovana ale vobec sa tam neviem vyznat. poradte, co mam hladat, aku temu???