Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Katka33
VITAAAAAJ...vystrasila si ma...Vazne mi to je luto, ze to u teba prebiehalo tak zle. Snad sa coskoro dockas ulavy. Drzim prsty.

katka33

Cayman, ja keby som mala silu v rukach si ich vytrhnut von, tak ich chytim a svacnem o zem...presne...proste sa mi v hlave len tocilo dookolo, co som to urobil amojmu zdravemu telu...proste ten poct bol, ze ma prevalcoval vlak, dolamal mi rebra, ktore sa mi kazdym nadychom zaryvaju hlbsie a hlbsie do pluc...a stredalo sa to s pocitmi bolesti v prsiah...ako keby ma niekto zavesil na haky za prsia do prievanu a vahou svojho tela sa mi trhal cely hrudnik...neopisatelne..

Flow333

Xexe
jasne dam vedieť!!!
Belinka
jasne pojdeme ju prepadnut:-))) snáď sa nehnevas, že som sa k tebe votrela, ale nech doktor odpadne naraz, keď povieme že chceme väčšie:-) nech ho iba raz kriesia

katka33

No dievcence, kde zacat....
Predovsetkym ste mi chybali a co kolkvek napisem v mojom zazitku, berte to ako naozaj moju osobnu skusenost a v ziadnom pripade nechcem odstrasit cakatelky...kazda to ma urcite velmi individualne, zalezi to od stavby tela a ako sa stym telo vysporiada...a aj od "zhody nahod" ktore sa mozu prihodit a urobit z tohto zaziku naozaj nezabudnutelnu skusenost.
NO co, poviem to na rovinu...nody viac, ani keby som ich mala vytahane po clenky a bolelo to....ako som ani netusila ze bolest moze niekedy boliet. Ako ostatne baby hovoria ze bolelo, ale nie tak aby to lutovali...mna to teda boleo tak hrozne intenzivne, ze som to lutovala kazdu sekundu od kedy som sa prebrala...este aj dnes, 4ty den to nie je ani z daleka tak bolest ako predchadzajuce dni,ale stale to boli, dost, takze mozno dnes mozem povedat ze som rada je mam po...ak ten vysledny efekt bude taky ako ocakavam, mozno si raz poviem, ze to za to stalo, ale momentalne to zatial povedat nemozem....

xexenka

Flow333

drzim ti palce + v dobrom zavidim :)
ja som pis. Dr. mail, pak aj volala, len ze nema cast ist na net a ja nemem cestu do BB. tak to stoji na mrtvom bode. dnes som kuk tvoje foto, a na niekt. sa mi zda, ze mame rovnaky problem. ze jedno prsko je inak ako druhe :/
som zvedava, co ti Dr. navrhne, urcite daj vediet

cayman

katka ja som ta tu tak dlho cakala...tvoje pocity uplne chapem, pretoze baby z fora ma tiez tak vyhecovali, ze prve co som povedala doktorovi bolo ze ma to boli. a on zarazeny, ze a co ste cakali :D pretoze som bolest vobec necakala, prvy den som nechapala ako to mohlo tak vela zien vydrzat byt optimistticke a ja som taky sralo...prve 2 dni som mala ine depky ze co som to spravila a dokonca som zvazovala, ze ich dam von. nastastie po par dnoch bolo po bolesti a teraz by som sla zaaaaas :)))))))))))

katka33

Ahoj te dievcata...som tu, dolamana....idem vam popisat moj zazitok...je toho vel aoc povedat, tak budem po castiach, lebo inak by som mala prispevok na 3 strany fora ;)

bellinka

a pocuj ked uz tam budeme spolu tam rovno by sme mohli ist kuknut vladku na izbu , no nie trosku ju podporit :)))