Mam 320, videl aosm si ich...zatial ako egyptske pyramidy ale vobec nie su velke, tych 285 by som si asi ani nezbadala..a zazit tolko bolesti a potom este nevidiet rozdiel, to by ma vystrelo.Na doktora nemozem povedat zle slovo, naozaj mily, starostlivy, chodil kazde rano, kazdy vecer, popraval mi vankus ( ako jediny ) ale co sa tyka sestriciek...nemam slov, je to o cloveku, kazda bola ina...ale take veci, ze pride vam dat infuziu, odtiahne vam stolcek s vodou odkryja paplon a pove, ze ked dokvapka, mate juzavolat....zvoncek na dyhej strane postele, nechala ma odokrytu, bez vody a bez moznosti dociahnut zvoncek....ako toto robila kazda druha, niektore boli zlate,povzbudili a hned ste sa citili trochu lepsie...ale bol asom dost prekvapena, aky postoj mali niektore z nich...ked som si vypitala proti bolesti infuziu po 7 mich hodinach, prisla sa ma opytat, ci to naozaj tak boli, ze uz nemozem vydrzat....ako prvu nov po operacii...neviem co si myslela, ze nemozem spat a chcela som sa hadam s niekym porozpravat, ci co? ledva osm to zo seba vyklopila a ona odisl as tym, ze mam este vydrzat. Zavolal asom ju o pol hodinu znovu, aj to som trpela, len preckala najdlhsie ako som vladala, by ma neprisla prefackat,ze mam zase cakat a ked prisla, povedal aze nehc nevyzvanam,z e to budi ostatnych pacientov a dala mi ju....akoneviem ci ja som z ineho sveta ...poviem to na kotrole aj doktorovi, lebo on je naozaj mily, spolahlivy clovek a to ze ma to takto zmluvne s takymito sestrickami ortopedie mu len skodi na mene.ja som si musela priplatit az 2 noci, lebo som nebola schopna ist domov. doktor hovril,ze tie chudsie to podla jeho skusenosti boli viac, kedze ziaden tuk netlmi ten tlak ...este hovoril,z e mne dokonca ja tie dreny je uplne vidno ako mi idu podkozou,lebo tam mam len rebra a kozu,tak ze ma musi boliet aj to....o tych drenoch a talceni podprsenky vam napisem podvecer, uz som unavena, musim si ist lahnut. Jaj, doma je len doma ;)