Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

korki, tak dobre si teda pamätám. Tak si poctivo rob ten čaj, to je dobre, že ťa páli, tak si si urobila riadny odvar. Určite ti pomôže, keď cítim, že na mňa niečo lezie, tak si nasadím riadnu dávku zázvoru sušeného na lačno.

zonda

Milena 59,
a v akej suvislosti sa tu vyskytlo meno nejakej baby? Niekto ho sem napisal? A islo o niektoru odtialto? Citala som dozadu, ale nic som nenasla, tak som presne nerozumela, co myslis :-)

korki

maria, poctivo pijem zazvorovy caj, i ked ma teda dost stipe na hrdle. neviem, ci to tak ma byt, ale asi hej... a veru, som to ja, ktora pred 10 rokmi nemohla na opku kvoli anemii. a teraz toto!!! uz to zacinam brat ako nejake znamenie, alebo co???
si4si, diky...

si4si

AdnavCosti
mas pravdu ale Nitra zatial nieje uvedena na internete tak som napisala do prispevku ze okrem ineho operuje aj NR. Ty mas tusim prska od neho a ako si pisala si velmi spokojna.

milena59

baby ked som 8tt po opke, musim nosit podrdku? myslim normalnu klasicku? Mozem chodit normalne bez nej? ma to nejaky zmysel to nosit?