Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maru1

si4si

Ja viem. Vsetky ste tu strasne zlate a pozitivne, bojovnicky:) Klobuk dolu.

Preto som radsej napisala. Ja som sa pred op. dost neinformovala:( Stalo to vsetky uspory a mam z toho nasledky na cely zivot.

Ale to iste nebude vas pripad. Ani vas nechcem presviedcat, len to Brno radsej tisickrat zvazte.

Posielam pusu a drzim palceky!

leus

vladka
ja som bola objednana na op a musela to odvolat, pisem to tu uz asi sty krat :)na konzultacii som bola u magda, no...ale uz by som sla ku kacmarymu

si4si

maru1
nemyslim si ze si to myslela utocne a naozaj ma mrzi ze mas taku skusenost. Sme tu preto aby sme si navzajom poradili a povzbudili:))))

leus

vladky
a mne sestricka vravela ,ked som sa jej spytala ,ktory ma lepsiu robotu, ze kacmar je majitel a magdo len jeho asistent, neviem co mi tym chcela naznacit...

maru1

si4si

Juj, ja som to tiez nemyslela utocne, prepac:) Mozu s nim mat aj dobre skusenosti. No mne velmi ublizil. Cele roky mi to na Slovensku opravuju. A nie som ani zdaleka prva!

Bolo by mi luto, keby sa vam niektorej stalo to co mne. Preto sa radsej ozyvam. Strasne vam fandim!

Dr.Marsal je super, suhlas s AdnavCosti.

suzie3

Vladka19, tak si to dnes super postihala ... ja tiez vybavujem akurat predoperacne, vcera som bola na krvi, dnes RTG hrudnika a z interneho ma poslali domov, lebo som prisla neskoro- oni totiz o 11 uz maju vikend :) ze mam prist v pondelok...a vo stvrtok pod noz :)
inak tebe robili aj sono prsnikov? alebo len ten RTG ?