Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Lubs, to mas teda riadnu zataz na psychiku, syncek a teraz ty... moc ti drzim palce na pondelok a budem cakat na tvoj prispevok a dufam, ze ma ukludnis:) spolieham na teba :))) Drzim vsetky paste!!!

Luxury

kobra, z druhej ruky ti mozem dat nejake info, ale nic moc....kamoskine kamosky boli u neho a neboli spokojne - ze zle im urobil. Co sa tyka prispevkov na inych forach, citala som ze ma hviezdne ceny za nehviezdny vykon....ale citala som aj nejake pozitivne prispevky...
Ja ti drzim palce, aby si bola spokojna a vsetko dobre dopadlo...a nestresuj, na nikoho som necitala uplne 100% pozitivne veci, mozno iba na Cervena :)
drzim palce...

kobra17

Ahoj dievčatá.Už som tu písala,že idem na zväčšenie dr.Minarovjechovi,takže sa zasa opakujem a prosím ak má s ním niektorá z vás skúsenosti,alebo aspoň z druhej ruky info.o ňom,jeho práci,napíšete mi?.Nejako sa tu v príspevkoch nevyskytuje jeho meno.Ďakujeeeeem

cayman

Boze Lubs,
ty iny adrenalin si zazila tento tyzden. hlavne ze syncek to ma za sebou a je v poriadku. obdivujem ta ze v tomto frmole ides aj na opku :))))
drzim ti palce aby vsetko dopadlo dobre

martinka54

silviklh
uz je to v poriadku je to zmazane. ja som tiez dost prudko zareagovala, ale predstav si, ze by sa tu vyskytlo tvoje meno ako by si sa tvarila. uz sa tu tiez taka podobna situacia stala tusim belinke alebo sa mi to myli, to bolo este pred rokom. ja mam aj na fb odtialto v priateloch nejake baby, ale toto je verejne forum a nie som z toho dvakrat nadsena, ked tu vidim moje meno.