Vladka,
ja myslim ze tak vysoky bilirubin nie je v poriadku...to mas nieco s pecenou a nieco dost by som povedala...ale ak mu to aj pri operacii nevadi, urcite sa potom objednaj na vysetrenie u obvodnej. Po operacii stratis dost krvy..ja som mala napr normalne krvacanie a mala som v tych flaskach po 150 ml na treti den ( aj ked nebudes amt dreny, ta krvna strata tam bude tak ci tak, len sa ti vstrebe )
Dnes so m volala po vysledky krvneho obrazu a mam 116 namiesto 120..takze lahka pooperacna amnezia,ale ze to sa mi casom upravy, mam si dat urobit testy znovu po 3 tyzdnoch.
C sa tyka tlaku...nie je problem, ja mavam malokedy nad 100..90 na 50 apod...toho sa bat nemusis.
Lubs,
Tak iz sa ti to krati, ze ale deti su silna motyvacia a este ak po tych prsiach tak tuzis, zvladnes to lavou zadnou.Jedno ti poviem, ze urcite ta to nebude boliet tak ak mna, ked uz si aj kojila, aj rodila a urcite ti nevytecie ani infuzia :)A velke sa mi nezdaju vobec...ako naozaj take ako by mali byt k mojmu telu myslim, naozaj tych 285 by mozno bolo aj malo( na tu bolest) su akurat, ani male, ani velke. Pre mnohe z vas budu asi velmi male...ale su naozaj sumerne k mojmu telu a to som chcela. Len to tkanivo je este take "mrtve",ale je to polepene, postahovane, takze ak sa to raz dokrvy poriadne, dufam, ze to budem citit ako cast mojho tela.A ano, aj ja by som si aj po tejto skusenosti stale radsej vybrala dobreho chirurga a zle sestricky, ako zleho chirurga a uzasne sestry...
Korki,
A ty si ochorela? No to je Murphyho zakon...aj ja som mala na male pred opkou...tak som zvedava, kedy ti teraz daju, uz som sa na teba tesila. tak dufam ze to bude skoro.
Ak by niekto chcel ist na konzultaciu k Cervenovi skor..ja mam termin na 25.3 na 12.30....to som sa objednavala v januari, ale kedze uz prsia mam, ak by niekto iny chcel moj termin, rada to posuniem na niekoho, kedze aj tak by prepadol....ma niekto zaujem?
inak dnes, uz som nebola tak vyrazne unavena, aj ked som cely den v posteli, ale nemusim si davat tak casto ani lieky od bolesti, uz vydrzim dlhsie. Stale mam rychlost korytnacky a zadycham sa pri dlhsom rozpravani,alebo kracani po dome...ale to sa uz neda porovnat s tou mrtvolkou co som bola prve 3 dni.