Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZuZulla

katka 33

ak by sa dalo mne by ten tvoj termín vyhovoval... to by bolo super úžastné :)) lebo ja mám až v máji unho

AdnavCosti

Bilirubin - asi skor "hranicny", nie ohraniceny...ze, Vladka :-))) Skoda, ze si o tom nedala vediet skor, odkedy tu fungujes, mohla si brat intenzivnejsie Lipovitan, pecen ma obrovsku schopnost regeneracie, ale treba jej "pomahat". A to svinstvo menom "narkoza" nebude z tela este tyzdne po opke dostavat nic ine, len pecen...tak si kup aspon ten Lipovitan /vyslovene vitaminova bomba pre pecen/ a trochu si ju porozmaznavaj :-)

leus

vladka
zvyseny bi byva pri poskodeni pecene, preto ak beres hormonal.antikonc., tak ti beru kazdy rok odber krvi na bilirubin...ak je zvyseny, nemala by si uzivat antikoncepciu

korki

katka super, citit z tvojich riadkov, ze uz sa to zlepsuje. fakt si mala smolu, co sa tyka po tej operacii. tak ako ja som sa tu vytesovala zo super terminu, uz som mala ist o dva tyzdne a takto som chora, hruza. cela rodinka sme, ale ja som to schytala najviac, horuckujem uz treti den, paralen uz nezabera.

katka33

Vladka,
ja myslim ze tak vysoky bilirubin nie je v poriadku...to mas nieco s pecenou a nieco dost by som povedala...ale ak mu to aj pri operacii nevadi, urcite sa potom objednaj na vysetrenie u obvodnej. Po operacii stratis dost krvy..ja som mala napr normalne krvacanie a mala som v tych flaskach po 150 ml na treti den ( aj ked nebudes amt dreny, ta krvna strata tam bude tak ci tak, len sa ti vstrebe )
Dnes so m volala po vysledky krvneho obrazu a mam 116 namiesto 120..takze lahka pooperacna amnezia,ale ze to sa mi casom upravy, mam si dat urobit testy znovu po 3 tyzdnoch.
C sa tyka tlaku...nie je problem, ja mavam malokedy nad 100..90 na 50 apod...toho sa bat nemusis.

Lubs,
Tak iz sa ti to krati, ze ale deti su silna motyvacia a este ak po tych prsiach tak tuzis, zvladnes to lavou zadnou.Jedno ti poviem, ze urcite ta to nebude boliet tak ak mna, ked uz si aj kojila, aj rodila a urcite ti nevytecie ani infuzia :)A velke sa mi nezdaju vobec...ako naozaj take ako by mali byt k mojmu telu myslim, naozaj tych 285 by mozno bolo aj malo( na tu bolest) su akurat, ani male, ani velke. Pre mnohe z vas budu asi velmi male...ale su naozaj sumerne k mojmu telu a to som chcela. Len to tkanivo je este take "mrtve",ale je to polepene, postahovane, takze ak sa to raz dokrvy poriadne, dufam, ze to budem citit ako cast mojho tela.A ano, aj ja by som si aj po tejto skusenosti stale radsej vybrala dobreho chirurga a zle sestricky, ako zleho chirurga a uzasne sestry...

Korki,
A ty si ochorela? No to je Murphyho zakon...aj ja som mala na male pred opkou...tak som zvedava, kedy ti teraz daju, uz som sa na teba tesila. tak dufam ze to bude skoro.

Ak by niekto chcel ist na konzultaciu k Cervenovi skor..ja mam termin na 25.3 na 12.30....to som sa objednavala v januari, ale kedze uz prsia mam, ak by niekto iny chcel moj termin, rada to posuniem na niekoho, kedze aj tak by prepadol....ma niekto zaujem?

inak dnes, uz som nebola tak vyrazne unavena, aj ked som cely den v posteli, ale nemusim si davat tak casto ani lieky od bolesti, uz vydrzim dlhsie. Stale mam rychlost korytnacky a zadycham sa pri dlhsom rozpravani,alebo kracani po dome...ale to sa uz neda porovnat s tou mrtvolkou co som bola prve 3 dni.

korki

vladka, volala som sestricke a hlada sa mi termin v aprili. este bola zlata, lebo mi zavolala spat, ze ci viem, ze od aprila sa zvysila cena v novamede, ze to bude o 123 eur naviac. tak sa ma spytala, ci to nevadi a ja ze nie, ved aj tak povodny termin som mala mat v juni. takze uvidime, co mi najdu. vcera mi este o pol piatej volala, ze to riesia. tak som bola prekvapena. ale baby, taka som nasrata, aku to mam ja smolu teda!!! fakt co ja pri deckach nebyvam vobec chora, oni su kazdu chvilku a teraz totok, ja som na tom najhorsie, ostatni tu len pokasliavaju a soplia a ja horuckujem asi za vsetkych clenov rodiny... strasneeeee.
vladka, lubs ide tiez v pondelok...

tessy111

ahojte, dnes som si dokončila komplet predoperačne a hlavne ma potešilo, že som na internom nič neplatila a to som s pripravila aspon na 30€ .Všetko mam o.k.,tak už len v pondelok pod nôž.Ach jaj.Ešte navariť a naplniť mrazak.

Vladka19, budem na teba myslieť v pondelok ale tak aby sa ti velmi nečkalo.:)Ja mam isť na 8:00.