Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahojte baby. Adnavcosti, ja už nenosím pooperačnú podprdu, nosím normálnu a môže sa nosiť tretí týždeň od operácie.

AdnavCosti

Nelina
Stale mam mierne opuchnute prsia /3 tt po/ a viac tiez lavy ako pravy. Pobolievaju sem tam...Je to normalne.

Dnes mi konecne dosla ta sportova podprda - mam ju na sebe asi tri hodiny - je uplne super!!! Drzi pevne ale aj tak na noc urcite tu pooperacnu - uz som si na nu totalne zvykla :-)

katka33

Korki,

no moja, liec sa, mala by si si dat aj nejake antiobiotika pre istou, lebo niekedy sa ta chripka vrati po tyzdnoch, ked sa dobre neprelieci.

Zuzulla,
tak ako to urobime? Pojdes tam len namiesto mna? Alebo mam tam zavolat ze namiesto mna pride niekto iny? Asi by bolo dobre nahlasit im aspon zmenu mena...neviem. Alebo skus zavolat, ze na ten den a tu hodinu som bola nahlasena ja, ale ze by som ti ten termin rada predala,kedze mne sa naskytla moznost a uz som po opke u druheho doktora, ved mi mozu zavolat a overit si to, alebo aj ja im mozem nasledne zavolat a potvrdit to.

AdnavCosti

silvik
Ja nie som fachman, len "laik medik" :-) Ale pred opkou som ja osobne mesiac a pol /presne od Silvestra/ navypila ani pol deci vina, brala som Lipovitan pravidelne a odstavovala som cviklu - dost intenzivne...Pritom s pecenou nemavam vobec problemy, ale viem, ako s nou vie zatocit prave ta narkoza.
Tak by nam boli cici asi dost nanic, keby sme si odburali pecen :-)

Nelina27

dievcata dokedy ste mali tak velmi opuchnute prsia, ja mam stale hrozne, viac lave a hore to mam uplne opuchnute, dole to nie je take strasne, aj ma to dost pobolieva, ako keby som mala strasne naliate prsia a nemohla kojit... dnes som si bola kupit aj wobenzym, vraj je to na to dobre, tak som zvedava ci pomoze, a uz sa tesim na utorok, idem na kontrolu na na stichy... to ako ma ta podprda neskutocne tlaci a boli ma chrbat, hlavne v noci, radsej uz nejdem rozpisovat