Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

silviklh, neskôr dám foto. Ty si ideš vymeniť termín s pesprou? Dohodli ste sa na tom? Kedy máš ten skorší termín?

maria1113

silviklh, áno, pochválila som sa jej, že som bola na plastike, povedala, že ďalšie dve baby sa chystajú, chcela, aby som im dala nejaký typ, kde by mohli ísť. Čo sa týka podprseniek, tak nosím normálne s kosticami, bez výstuže.

silviklh

maria1113,tak si bola rada,ze sa jej pacia ,co? a vedela,ze mas urobene asi,ze,si jej hovorila.
a podprsenky nosis normalne aj s kosticami? raz mi daco kleopatra pisala,ale uz neviem co,dokelu..o podprsenkach...:-/

ZuZulla

Katka33

No tak teda ja tam zavolám a spýtam sa či by som mohla íst namiesto teba, určite to musím nejako nahlásit asi ale by som mala vediet aj tvoje meno aby som mohla povedat s kym sa to chcem vymenit ze sme dohodnute... oni ti asi potom budu volat podla mna ci je to tak, že sa so mnou chceš vymenit .. :) hm ?