Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adnavcosti, ten problém som mala ja ja , keď som išla tri týždne po op. skúšať podprdy, ale prsia boli také neforemné, že sa to nedalo ani poriadne odskúšať. Uvidíš, že o také dva týždne to už bude podstatne lepšie sedieť. Ja mám eurosilikony, postupne mäknú.
Silviklh, čo sa týka pus-up, tak tie ma teraz ani nezaujímajú, keďže mám plný D košík, nepotrebujem ich viac zvýrazňovať.

suzie3

Vladka, ja odpadnem, za nahodicka...takto sa stretnut...a ano bola som to ja ta brzda co klepela na dvere cakarne :)))
a RTG uz mam, ty si bola aj sone prsnikov ci nie?

AdnavCosti

leus
Pochopis ... ;) A okrem toho musis ich "zvierat" aspon takych 6 tyzdnov, nechceme predsa, aby sa tam vytvorila tvrda kapsula od pohybov, alebo aby sa nieco posunulo...proste sicher je sicher...a okrem toho - bez podprdy sa jednoducho "neda" dlhsie, aspon teda prve tyzdne urcite nie.

AdnavCosti

maria
Ja trapka som uz pred 5 dnami skusala...dnes /3tt po/ som okrem spominanej sportovej kupila jednu s kosticami bez vystuze, kt. mi relativne sedi...Co ti budem vraviet - stale su take tvrdsie, nedam ich este k sebe a tak som si zvykla na ten "zverak pooperacny", ze ked si dam menej stlacujucu podprdu, normalne sa zle citim.
Narvala som ich do 70D, dost napevno, takze ked este trosku odpuchnu, mala by tato velkost byt OK.
Ty mas eurosilicony, ze? Maknu ti pekne, lebo mne sa zda, ze nejak pomaly...

silviklh

áno,idem si ho vymeniť,na 20.aprííííla :-)) no mala volať sestričke,a že mi dá vedieť hneď,ako to vymení,ale už prešli dva dni a este sa neozvala :-( ale dakedy ze nema pristup na net.ale so mnedockava.ale nemal by byt problem to vymenit nie?vsak i mto moze byt jedno.mam pocit,ze niekto sa tu uz menil,len si nepamatam,kto