Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

naima21

suzie

no ja mam cca 75pod, a 179/64, taktiez skoro ziadny zaklad tak uvidim, uz som strasne zvedava. pojdem do max :D

suzie3

naima21
pod prsiami mam 73 a cez neviem, ale ja nemam skoro ziadny zaklad...57kg, 168cm
a mam aj sirsie boky, tak sme zvazovali, kolko aby postava vyzerala sumerne.

barbora10

nelina27

na kolku mas byt u cervena???ja idem tiez v utorok k nemu.

a nema niektora z vas v utork opku???zeby som ju prisla povzbudit:)

silviklh

tak ti drzim paste,aby ti ten skorsi termin vysiel!!!

naima21

suzie3

ahoj, mozem sa spytat kolko cm mas teraz pod a cez prska a vysku? ja idem na konzultacku 25.3. a duufam ze sa mi zmesti tiez okolo 400ml... (domaci test s vodovymi sackami :D)

suzie3

vladka
a na to sono si mala tiez listok od obvodnej? lebo mna poslali len na ten RTG, aro, interne, krv inak nic a ma dnes napadlo, ze ci aj sono nebude potrebne...asi este zavolam sestricke, ci treba.
Doktor cerven mi navrhol 400ml, pod sval, rez pazuchou, eurosilikony...ale nakoniec som objednavala 375ml. co ides mat ty?

leus

maria
ze smiesne?ved to je take sexi, vies co to s muzmi robi? ;)ja keby som mohla tak pod tricko nepcham ziadnu podprdu :)

maria1113

leus, máš pravdu, že prsia pekne stoja, ale keď si dám tričko bez podprdy, tak to vyzerá smiešne,keď ti vidno bradavky.