Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milkshake

ahojte ...citam vas uz skoro rok,len sem neprispievam....opku mam 13.aprila v bb...po 10 rokoch uvazovania,po 8 konzultaciach,6 pl.chirurgoch som sa konecne rozhodla,a dufam,ze pre toho spravneho doktora...prajem pekny vecer

Nelina27

kobra a u koho si este bola na konzultaciach? co nakoniec rozhodlo pre minarovjecha? skor si sa nanho neinformovala niekde na forach ako toto? ja osobne nepoznam nikoho komu robil prsia, bohuzial ale mam kamosky co boli inde a boli velmi spokojne

kobra17

Ahojte.No teda nepotešili ste ma,čo sa týka Mudr.Minarovjecha.Čo teraz?To už je tretí pl.ch.pre ktorého som sa rozhodla a zasa na neho čítam zlé recenzie.Mám to risknúť?!Teda teraz neviem.Pre tento zákrok sa rozhodujem 8.rokov,teraz som sa rozhodla,že naozaj teraz je ten správny čas a ja si neviem vybrať toho správneho plestikára,ktorý by mi to urobil k spokojnosti.Bóóóóže som zúfalá.Že by bol naozaj taký zlý?Už nemám energiu chodiť na ďalšie konzult.Ak sa tu nájde len jedna pozitívna recenzia na úána Minarovjecha,tak ja to asi risknem.Aj keď strach bude obrovský!!!

Nelina27

bellinka, ja som rozmyslala uz davnejsie nad permalipom ale teraz sa mi pozdava viac aquamid, popytam sa na to nasho doktorka, on ho daval Kylie odtialto co viem a je spokojna

Nelina27

barborka, ja prave neviem, mala som tam ist az po obede, ale mam dilemu, lebo idem s muzom, on ma sluzobne zalezitosti medzi 9-12 nedaleko BB takze uz rano budeme v BB a teraz cakat do poobedia sa mi tam zrovna nechce, takze skusim zavolat sestricke v pondelok ci by nebolo mozne ma vybavit doobeda, inak budem musiet niekde preckat, asi v europe, ale necitim sa este tak fit zeby som sa mala motat tak dlho hore dole, no uvidime co mi povie sestricka v pondelok... ty tam kedy ides?
tiez si myslim ze jemny naznak bradaviek pod trickom je sexi, hlavne ked prska su plne a pevne, ze? :-)
ja som mala colu so sebou ale sestricka mi ju zakazala, tak neviem... ale podla mna malicko, po duskoch nemoze zaskodit

naima21

suzie, hej k cervenovi, moja prva volba, snad bude mat dobru naladu a budem z neho unesena :D na nejakom fore som citala, ze u nho konzultacka isla velmi rychlo...
ja ocakavam ze budem mat aj rozdielne velkosti kvoli asymetri.

suzie3

naima, vsak uvidis co ti povie doktor..Ides tiez ku cervenovi? mam pocit ze on nema problem s velkymi prsiami, takze nemyslim, ze by bol proti, ale rozhodne si nechaj poradit, oni su odbornici :)
Mne sa 400 zdalo vela a neviem ci nebudem lutovat ze som si nakoniec dala menej, ale zas 375 je minimalny rozdiel. Chod do vacsich :))

Vladka, ja mam LEN nohy ako ta lanka :) a mala som opatky, takze asi preto som sa ti zdala vyssia :)

naima21

suzie

no ja mam cca 75pod, a 179/64, taktiez skoro ziadny zaklad tak uvidim, uz som strasne zvedava. pojdem do max :D