Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

Už viem ako sa volal ten Mudr.z Medestiku,pán Mudr.Martin Dziuban,je zároveň aj majiteľ,tak by mu asi malo záležať na tom,aké sú výsledky jeho práce,čo poviete? Že by som tam išla ešte na jednu konzult.? Ale potom prečo majú také rozdieľne ceny? Minarovjech 3.500 , Dziuban 1.920 .To je dosť veľký rozdieľ,nie?

xexenka

Luxury

aka nahla zmena :) tak ja som bola vzdy za okruhle, ale ako som videla foto v galerke, tak mnohe maju ovela krajsie s anatom. ako ja s okruhl.
mne sa nepaci ten prirodz. tvar, no nikedy to pri anat. ani tak nevyzera. skor by som pov. ze su okruhle.
tam ti asi zalezi na tom plnom dekolke, kt. aj tak spravis podprdou pri anat...
tak ale mas ete cas do aprila :)

Luxury

kobra, je to na tebe, ja osobne by som k nemu nesla, pretoze je velmi drahy a za tu cenu by mali byt nazory na neho 100%....

kobra17

Ahojky.Som z BA.Na konzult.som bola ešte u pani Mudr.Ježovitovej,ale to neviem čo malo byť,žiadne meranie,nič,pozrela sa na mňa,zahlásila XM3-475CC,vysoký profil,3.200eur,dovidenia.nezmohla som sa na slovo od prekvapenia a pritom som mala v hlave dosť otázok.Ešte som bola pred dvoma rokmi v Medestiku,zabudla som meno doktora,ten mi chcel dať okrúhle 420ml,nízky profil a cena tam mala byť 1.920eur.S Minarovjechom budeme implant.vyberať v stredu 16.3..Doporučila mi ho náhodou jedna známa,vraj je jeden z najlepších.Ale sa tu o ňom neviem nič dozvedieť.A tá cena! 3.500eur.

Luxury

vladka, 4.april je den mojho noveho JA :)

xcela som anatomy, bo mi to prislo prirodzenejsie a paci sa mi ten tvar, ze dolny pol je plny a hore nic, tak do spicu... ale citala som si o implosoch a dost sa stazovali na anatomy ze sa pretacaju....a neviem...mam dojem, ze by som si mala dat gulate, hovori sa tomu, ze instinkt :)

Luxury

ja som dostala dalsiu strasnu dilemu, v noci ma ,,osvietilo", ze by som si mala dat okruhle implantaty :(( neviem ci by sa mi to viac nepacilo a nehodilo, aky mate nazor na okruhliaky? a citala som, ze je tam minimalna moznost rotovania implantatu...

Luxury

kobra, citala som na neho aj pozitivne recenzie, boli baby aj spokojne /na zzz.sk, v crepinach co bola u neho ta Lucka, mne sa pacilo ako jej urobil prsia.
len je dost drahy na to, ze nema na SVK take uplne kladne recenzie...ale asi mu to netreba, ak ma zahranicnu klientelu...

janulka122

baby, ktorá máte 285ml anatóm? ja som 5 dní po op, a chcela by som vedieť aká je výsledná veľkosť.mám 168cm a 55 kg, obvod pre op - pod 75, cez prsia 83.
tu si čítam že niektoré máte tiež takéto impl. veľmi ma to zaujíma :-)

adelaide

milkshake a ku komu?
a ako sa lisili navrhy jednotlivych chirurgov? preco si sa rozhodla finalne pre toho ku komu ides? Ai by to bolo zaujimave "vypocut si"..:O)

korki citala som, je mi to luuuto. to je ako nachval...