Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

Luxury

vlnenie je aj u okruhlych. myslim ze ked budes robit po opke to, co di Dr. povie, nemali by sa stat komplikácie. myslim nosit podprdu, setrit sa-nenosit tazke...

tak ides teda do tych okruhlych?
myslim ze cena sa ti znizi, nakolko ked mi davali papierik s platbou v BB boli anatomy vyse 1000 E.

Luxury

xexenka, moja mama hovori, ze to je jedno, len nex mi to tam napuxne a nex som uz konecne spokojna :D

btw. ja kukam jak puk , ale nevidim ze ich nemas rovnake, asi som slepa:)

nexcem si samozrejme nic privolavat,ale ked je raz u anatomoch mozna rotacia a stava sa to....tak radsej zvolim okruhle...
vlnenie je mozne u vsetkych typov?

silviklh

:-( je tu prosim niekto,kto ma pod prsiami cca 70-72 cm a ma stredny profil? uz si nepamatam,ci mi dr povedal,ze sa m itam nezmesti,alebo so msa ho ani nepytala...lebo ja nechcem VP :D :D bo ltu niekto ,sa mi zda,kto ma po cca 72-73 a ma stredny profil,aj v galerke boli chude baby tiez s malym odvodom pod a mali stredny profil zmestil sa,viem,ze sa nemozem porovnavat,ale ked s zmestil im,preco mne s anezmesti? :-( so mz toho smutna :-( lebo ja ich nechcem take vypucene :( na mne to bude velmo vidno,asi aj ten prechod :(

xexenka

Luxury

ved to, ze nemozes vediet, vysledok u teba. mozno prave okruhle budu posobit velmi prirodzene, dokonca ako anatomy.
hl. je nemysliet na tie zle veci, napr. ako ja, ze mam kazdy iny, co sa este moze stat, lebo si to zbytocne privolas. ja sa teraz snazim nevsimat si to, lebo neviem co mam s tym dalej robit.
ja by som sla do okruhlych. ale pokukaj si riadne galerku a rozhodni sa

Luxury

Kobra, mojej kamoske robil prsia Dziuban, ale nevidela som jej ich bez oblecenia, tak neviem, ale ona je spokojna a jej kamosky, ktore k nemu sli tiez, platila vtedy u neho 70 tis. SKK, co mna vsak u neho odraduje - nevidela som prace a ze po dvoch hodkach od operacie ides domov, nedava dreny a lepi rany /teda vtedy to tak bolo, neviem ako teraz/

Ja som zatial rozhodnuta pre dr. Trsku - SNOP, cena s anatomami je 2800 €, ale zvazujem gulate /neviem ci to meni cenu.../

Luxury

xexenka, praveze mne sa aj okruhle zdaju celkom prirodzene a ked teraz pozeram galerku a pozeram tie okruhle, tak sa mi dost pacia /napr. teraz tie tvoje:)....a hlavne by som nerada keby som kvoli rotacii musela menit implos alebo ist na operaciu....

silviklh

ahojte ,chcem sa spytat,ked ste s dr riesili velkosť,hovoril niektorej niečo také,že potrebuje okolo ešte 2 cm? äuž neviem na čo )

barbora10

Ďakujem :)) ty ideš na kontrolu,že?