Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

luxury

ake maš miery? Kolko ti nameral prsnik.Myslim širku.Ja mam 13cm, takže do tej širky sa musim aj zmestiť.

Luxury

285 a 320 na anatomy a tak nejak aj okruhle, na druhej povedal ze mozme skusit aj 320 a 360... no ale kedze menim tvar implosa, budem musiet konzultovat zas :)

Luxury

pokles podla mna velmi nevadi, ved aj prirozene mas prsia poklesnute :) ale zas preco si to komplikovat,tym ze anatom moze zrotovat apd.? kvoli tomu ist na opravnu operaciu nechcem...chapes, radsej to poistim

Luxury

silviklh, no on povedal, ze ja na plochu nemozem velmi experimentovat, ak to ma byt prirodzeny vysledok /netrcal do stran a tak/, ze ja mozem jedine profilom ist dopredu....

Luxury

xexenka, asi okruhle... naozaj sa mi pacia a aspon nech znizim jednu vec negativnu, ktora sa moze stat /ta rotacia :)/ a doktor mi povedal na konzultacke, ze mozem kludne aj okruhle

silviklh

Luxury a o strednom ste sa vobec nebavili hej.a povedal,ze ich budes mat pri sebe? mne nejde o to,aby som ich mala uuuplne ze pri sebe,ale nechcem tam proste dolinu,ako mam teraz a ked si len tak zmeriam od vonkajsej strany prsnika do stredu tych 11,7 cm co ma mat implantat,veru tak vychadza dost medzera.....:-(

tessy111

ale aj pri okruklom sa môže stať, že poklesne ak ti lekar zle nadreže sval.

Katka 33, ako sa ciťiš? už si v pohode?Dufam , že ano.

tessy111

luxury

vlnenie sa skôr stava u anatomickeho implantatu ale tiež ma zaujima čo to spôsobuje. Kamoške sa zvlnil po roku.Čitala som, že anatom. ma tendenciu k poklesnutiu tym, že je vo vrchnej časti užši .Ja som sa rozhodla pre okruhle ,pretože dobry lekar ti vie aj z okruhlim urobiť tvar anatomickeho.Aspon tak mi to vysvetlila lekarka.