Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

baby čo ste po opke a mali ste dreny, bolelo to ked vam ich vyberali?Ja už neviem ktorej bolesti sa mam viac bať.

Luxury

kobra, musis na email e.uhrinova@gmail.com poslat foto tvojich prsiek a pride ti prihlasenie a kde je galerka :)

inak ja by som velmi na Minarovjecha nedala, ze on nedava...ja vidim, ze baby su s gulatymi spokojne...

tessy111

silvikh

ano od osi mi namerala 13cm.Na konzultačke som vyskušala rôzne velkosti skušobnych prsnikov.skončili sme pri velkosti 375.Moja vyška je 168,52 kg ,pod prsiami mam 75.Moja prdstava bola 350-okruhle-stredny profil.Lekarka mi navrhla 360 a 390 okruhle ,stredny pr.Takže som nemala dôvod isť porovnavať ,lebo aj tak som z toho zmagorena.Rozhodla som sa pre 360.

silviklh

kobra17,najprv budes musiet poslat svoju fotku hore bez na taky mail...ale ak nechces posielat,tak ti nejdem ani pisat ten mail :) hm?

Luxury

kobra, o jeho praci vela neviem, ani na nete som myslim nic nenasla, ale urcite viem, ze chodia k nemu zo zahranicia vela...ale co ma odradza som napisala, ze ta vlastne z operacneho stola poslu domov...

silviklh

kobra17 tak to ti nezavidim,to mas dost tazke rozhodovanie :( ale verim,ze sa nakoniec rozhodnes spravne,drzim ti palce!

kobra17

Tak teraz už vôbec neviem.Ale ak je ten Dziuban aj majiteľ kliniky,tak si myslím,že by mal odvádzať vynikajúcu prácu,veď by išiel sám proti sebe,nie?Tá oveľa nižšia cena odrádza aj mňa.Neviem čo urobím.Minarovjech mi povedal,že ak by som chcela okrúhle,tak on ich nedáva,že to vyzerá hrozne a klientky sú potom nespokojné,že sú ako Andersonky a chcú ich meniť za anatómy.Ale na konzult.u Dziubana mi povedal,že mne môže dať aj okrúhle,že to bude mať pekný výsledný efekt.Tak ako sa má človek správne rozhodnúť?Toto je hotová dilema.Asi pôjdem ešte raz do toho Medestiku.

silviklh

tessy111

a ako ti meral tu sirku prsnika? (neviem ci tak,ak osi myslim :D ) a ked mas teda 13 cm,mozes mat implos so sirkou 13 xm max?dobre so mto pochopla?