Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

včera ma tak napadlo, či pondelok je dobry den na operaciu .:)rozoberali sme to z manželom a nasmiali sme sa.Či bude lekarka oddychnuta po vikende alebo flamovala a bude nasrata, že zas do roboty. Ale aj lekar je len človek a už samu seba povzbudzujem optimizmom.

kobra17

Ďakujem za ten mail...
Mne sa tiež páčia viac okrúhle,tiež si myslím,že ohľadne toho rotovania sú lepšie.
Drenáž mi bola vysvetlená,že je to v môj prospech,lebo aj keď krvácanie zastavia,tak vždy sa tam ešte nejaká tá krvička nahromadí a z toho potom vznikajú tie kapsule---vraj.
LUXURY
Keď som bola pred tými dvoma rokmi na konzult.u Dziubana,tak mi práveže povedal,že ma pustia domov až druhý deň po op..To si dobre pamätám,lebo ja spím najradšej doma a pýtala som sa či by ma nemohli pustiť domov ešte v ten deň po op.
Babulky ste tu všetky hrozne zlaté,tak aj vďaka vaším príspevkom som sa rozhodla Minarovjecha zrušiť.Pôjdem ešte raz Dziubanovi a budem sa ešte rozhodovať.

tessy111

v pondelok sa rozhodne či mi bude treba aj upravu prsnika, lebo mam dosť ovisnute.takže mam aj s tym počitať.

silviklh

tessy111 ak omyslis od osi? (prepac :D )
zeby sa to urcovalo takto?ten profil.mne prsnik vobec nemeral.
slak aby to trafil :D :-(
a ty uz mas po detoch?

Luxury

kobra, toto je vlastne tiez len obchod - predaj :) a ked ma u tych svojich anatomov vacsiu proviziu a jedno s druhym, urcite ti bude odporucat tie :)

Luxury

tessy, to sme na tom rovnako, ani ja neviem:) ale vraj tie dreny to je ako pichnutie ihlou...ze to nic... a ty kedy ides na op?