Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Luxury
a mne keby zrotuje, necham ho tak...a do smrti nosim rolaky, naozaj, nikdy nehovor nikdy, ale ja s nimi aj zomrem, ja si ich ani vymenit nedam. Teraz vidim, ze porovnavat buchnutie laktu s augmentaciou je totalny nonsense ...to je uplne ina diamenzia bolesti a dalsia operacia by ma asi uz rovno zabila ;)

katka33

Tessy,
mne v nemocnici davali do infuzie 3 dni nieco od bolesti a potom mi doktor predpisal Flector rapid( rozpustny prasok ) nieco ako aulin...je to setrnejsie na zaludok a asi aj ucinnejsie nez ibalgin.
Dala som si to 4ty den kazdych 8 hodin, 5 uz iba rano a vecer a dnes zatial nic....a to ja som mala straaaasne bolesti. Stratila som tracking ku komu ides, ale ak k dr. Trskovi, tak si ten ibalgin ani nemusis brat.

Cayman,
presne...ja som chcela 285 a doktor Trska sami do toho aj tak trafil, ze ot minimum,a le ze by sa dalo aj 320, tak som to potom nechala na neho, ze aby boli umerne k mojej kostnatej postave. A dal mi 320 a su tak velke, ako som si predstavovala. Myslim ze naozaj velkost k mojej vyske a vahe a 285 by boli moc"skromne"

Luxury,
no, mozno ja nakoniec skoncim s tou rotaciou ;)
Ale co sa tyka Lii, nezabudni ze ona mala plne 2jky uz pred tym. Lia bola moj vzor v tvare, ale vedela som ze keby si ja dam okruhle, na mne to bude vyzerat uplne inak. No ved skus, najlepsie je niekedy pocuvat iba svoju vlastnu intuiciu. Kazdopadne doktor Trska ti aj s okruhlimi spravy pekne prsia, neboj!!!

Luxury

katka, aj ja som rada, ze uz ti je lepsie, uz to vyzera, ze sa zacinas aj troska teskat...:)

Katka ja viem, vsetko ako si popisala je pravda, on mi aj viac krat povedal, ze aj gulate, len ja furt ze anatomy, na omladzeni som si citala o tej rotacii,ze sa to stava, ale pisu to aj kliniky, ked predstavuju implantaty - ze anato moze zrotovat /a nie hned po operacii, ale aj po case.../. ja si myslim, aj ked vidim na fotkach, ze aj ako vlozi ten gulaty, da sa to urbit aj tak, ze to vyzera ako anatom, napr aj na Liu by som povedala ze ma anatom...ved pojdem to este skonzultovat s dr., ale vies mrzelo by ma, keby som musela ist o rok napr. na operaciu kvoli zrotovaniu implosa...

cayman

adna, leus, katka dakujeeeem :)
jasne ze som spokojna, pretoze ich mam na mm presneee proste dvojicky. A som strasne rada, ze som verila doktorovi, lebo Cerven mi chcel dat 350ml a Trska po zmerani, ze minimum kde mozeme zacat je 410ml...aky rozdiel! tak som Trsku vydusila ze dovolim iba 300ml ale vsetko mi pekne vysvetlil a mal pravdu! prsia nemam vobec velke k mojej postave uuuplne primerane a keby som si dala tych 350 od Cervena, tak asi pekne revem do vankusa, ze kde mam prsia.

Katka vies ako ma tesi, ze sa uz citis lepsie :) pockaj o mesiac ako uz budes spekulovat co s tou retro podprsenkou vymyslis. pre mna bolo to 6tyzdnove nosenie nekonecne :))) a tvoje prsia presne viem ako budu vyzerat! pretoze na fore bola jedna baba s tvojou postavou a mala ich na nerozoznanie od pravych prs.

kobra17

Tak už som aj objednaná v stredu dr.Dziubanovi na ďalšiu konzult.Tak dúfam,že to už bude konečná.Už aby bola aj opka.

Závidím babulkám,ktoré to už majú za sebooooou.

tessy111

katka

to som rada, že ti je lepšie.Ake lieky si brala od bolesti, lebo ja mam doma len ibal.400 a neviem či mi to bude stačiť aby mi zabrali.

katka33

Tessy
uz lepsie, dokonca uz si nedavam ani tabletky od bolesti...ako picha to, stipe, ked sa hybem...ale to uz nie je vobec bolest, co by sa nedala vydrzat bez liekov. Unava tu este stale je, ale ved nic nemusim robit, iba oddychovat, takze je to uz fajn.

Cayman

krasne, sumerne, dufam ze take budu aj moje, len su asi o polovicu mensie ;)

Luxury,
ak ti odklepol aj okruhle a nevadi ti, ze budu mat iny tvar, tak chod aj do okruhlych. Ja som mu rovno povedala ze si dam jedine anatomicke a tak mi to aj uznal, lebo ja som bola naozaj dost kostnata.A hlavne, aj ked aj okruhly sa "zemskou pritazlivostou" trochu zkvapkovie...nikdy to ale nebude nebude mat tvar anatomickeho...to by potom naco vyrabali. A anatomicky moze byt bud sirsi, uzsi...ale ja mam priemerovo gulaty, rovnako siroky aj vysoky. A gulaty ukaze viac prirodzene vo vacsich prsiach, na malych ...a v mojom pripade by to bolo kao ked had zhltne futbalovu loptu...mne sa potom nepaci ten tvar, ze tie prsia tak trcia do priestoru kolmo ( na malych prsiach podotykam) u vascich by som ani nespekulovala, naozaj su asi krajsie s okruhlimi, lebo ich pekne vyplni. Ale ja som chcela ten tvar prsnika..presne ako hovoris, hole vacsi objem ako hore, potom ti aj ta bradavka pekne sedi ako ma. A naozaj ja som toho "masa" a svalu nad prsiami vela nemala a vies ako mi to vyplnil aj ten anatom?ved on je tiez gulaty do priemeru, len namiesto napr.4,5 cm do vysky vo vrchnej casti ma napr. 2,8cm. tak ti to tak plynule nabieha z toho hrudnika.Ak mas aj dost pevny prsny sval, tak si mozes dat aj okruhle. ja som nemala a naozaj by som chodila tak, ze najprv by vosli prsia a az po chvili ja...na mne by to stalo.A rotacia? No kolko bab tu ma anatomy a ani jedna este nemala takyto problem co viem...ved budes tak dolamana, ze sa ani nebudes moct pohnut...to keby robis stojky na hlave, ale naozaj myslim, ze ak dodrzis co mas, nic sa nemoze stat. Ale ja keby mozem ist na okruhle, tak idem zase pazuchou. Neviem, niekto mi tu napisal, ze cerven dava aj anatomy pazuchou..ale mne sa to nechce verit, lebo vsetci na ktorych konzultacii som bola mi hovorili ze anatom jedine zo spodu, lebo je ho omnoho narocnejsie poriadne umiestnit a pazuchou sa to neda. Tak neviem, moja,
Je to aj velky cenovy rozdiel, a naozaj kazda sme ina stavba tela, kazda chce nieco ine...Ja som chcela aj to, aby to nebolo vidno, ze mam silikony a na malych prsiach s okruhlymi to nepopres. A le neboj, ani s anatomami nebudes mat dieru medzi prsiami, budu sice viac od seba..ale to je tym, ze tie okruhle vyzeraju ze mas oblecenu push upku aj ked si naha.Ja ked lesim ich mam viac od seba, ale ked sedim, je to uplne prirodzene..ako normalny prsnik.

tessy111

vladka19
aj ty sa tak tešiš ako ja? Predstav si , že na buduci tyžden budeme mať krasny dekolt a nie len ovis aspon ja. Potom budeme pisať čakatelkam zažitky ,dufam, že len dobre ako sme to hrdinsky zvladli, lebo už len to je hrdinstvo, že sme sa nato dali.