Tessy
uz lepsie, dokonca uz si nedavam ani tabletky od bolesti...ako picha to, stipe, ked sa hybem...ale to uz nie je vobec bolest, co by sa nedala vydrzat bez liekov. Unava tu este stale je, ale ved nic nemusim robit, iba oddychovat, takze je to uz fajn.
Cayman
krasne, sumerne, dufam ze take budu aj moje, len su asi o polovicu mensie ;)
Luxury,
ak ti odklepol aj okruhle a nevadi ti, ze budu mat iny tvar, tak chod aj do okruhlych. Ja som mu rovno povedala ze si dam jedine anatomicke a tak mi to aj uznal, lebo ja som bola naozaj dost kostnata.A hlavne, aj ked aj okruhly sa "zemskou pritazlivostou" trochu zkvapkovie...nikdy to ale nebude nebude mat tvar anatomickeho...to by potom naco vyrabali. A anatomicky moze byt bud sirsi, uzsi...ale ja mam priemerovo gulaty, rovnako siroky aj vysoky. A gulaty ukaze viac prirodzene vo vacsich prsiach, na malych ...a v mojom pripade by to bolo kao ked had zhltne futbalovu loptu...mne sa potom nepaci ten tvar, ze tie prsia tak trcia do priestoru kolmo ( na malych prsiach podotykam) u vascich by som ani nespekulovala, naozaj su asi krajsie s okruhlimi, lebo ich pekne vyplni. Ale ja som chcela ten tvar prsnika..presne ako hovoris, hole vacsi objem ako hore, potom ti aj ta bradavka pekne sedi ako ma. A naozaj ja som toho "masa" a svalu nad prsiami vela nemala a vies ako mi to vyplnil aj ten anatom?ved on je tiez gulaty do priemeru, len namiesto napr.4,5 cm do vysky vo vrchnej casti ma napr. 2,8cm. tak ti to tak plynule nabieha z toho hrudnika.Ak mas aj dost pevny prsny sval, tak si mozes dat aj okruhle. ja som nemala a naozaj by som chodila tak, ze najprv by vosli prsia a az po chvili ja...na mne by to stalo.A rotacia? No kolko bab tu ma anatomy a ani jedna este nemala takyto problem co viem...ved budes tak dolamana, ze sa ani nebudes moct pohnut...to keby robis stojky na hlave, ale naozaj myslim, ze ak dodrzis co mas, nic sa nemoze stat. Ale ja keby mozem ist na okruhle, tak idem zase pazuchou. Neviem, niekto mi tu napisal, ze cerven dava aj anatomy pazuchou..ale mne sa to nechce verit, lebo vsetci na ktorych konzultacii som bola mi hovorili ze anatom jedine zo spodu, lebo je ho omnoho narocnejsie poriadne umiestnit a pazuchou sa to neda. Tak neviem, moja,
Je to aj velky cenovy rozdiel, a naozaj kazda sme ina stavba tela, kazda chce nieco ine...Ja som chcela aj to, aby to nebolo vidno, ze mam silikony a na malych prsiach s okruhlymi to nepopres. A le neboj, ani s anatomami nebudes mat dieru medzi prsiami, budu sice viac od seba..ale to je tym, ze tie okruhle vyzeraju ze mas oblecenu push upku aj ked si naha.Ja ked lesim ich mam viac od seba, ale ked sedim, je to uplne prirodzene..ako normalny prsnik.