Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Baby, to vy neuzivate antibiotika? A preco? Vam to doktor nepredpisal?
Ako bez toho mozete byt? Ja neviem, ja nie som doktor,ale podla mna, je to len cudzi predmet v tele, celkovo po operacii...no ja neviem. Dr. Trska dava antiobiotika a proti bolesti aj domov, normalne na predpis...ci to len mne?

Nelina27

katka, neberiem antibiotika
no ja uz to do utorka nejako vydrzim, necham sa prekvapit potom:-) aj ked podprda je otrasnaaaaaaa a tlaci ako fras

katka33

Nelina,

mne doktor robil kazdy den prevaz v nemocnici a kludne ma nechal si polezat vyzlecenu chvilu...taaaka ulava...a povedal ze si mozem ja doma ked pridem stiahnut ten stahovaci obvaz hned po prevoze domov a potom kazdy den si ich "vypustit na slobodu" na chvilu...tak ja to tak rano na chvilu rozopnem podprdu ( len ked lezim a nehybem sa !) To akoze na mar minut len necham,nech si trochu oddychnu z toho tlaku ( 5 minut) zapnem do podprdy naspat. ale musis len lezat!!!!
A takto si ich aj na obed a vecer na chvilu. Mna ta podprda stale tak stahuje, ale dole som si ju nikdy uplne nedala, len si ju rozopnem a oddychnem si chvilu tak.
No a vcera som tu z apocitacom nakukla do podprdy, som si to tak odcerila, ze ci su tak daleko aj ked sedim a boli uplne v pohode..ako nedotykaju sa mi..mam tam mozno1 cm priestoru ( ale nie je to hola kost s kozou, pekne je to vyplnene,) takze ja myslim, ze ked zmaknu a dam si vysturzenu podprdu, budu uplne na sebe. ) Uvidime. Ale citim ich tak....no makke su, to az prekvapivo, aj doktor hovoril, ze pekne maknu...ale ked sa ich dotknem, necitim to poriadne..je to taky zvlatny pocit.Necitim ich ako svoje telo, asi je to stale aj velmi stiahnute...citite to tak aj vy?

Nelina27

ozaj Katka, ty si ich uz tak dobre vidis tie nove prska? ze ake su velke a aky maju tvar? lebo mne nakazali neskladat podprdu do stichov, tak len tak nakukujem na ne zvrchu, no uz sa neviem dockat utorka, aj ked viem ze skr tie opuchy to este nebude bohvieco:-) a potom sprcha, jupiiiiii

Nelina27

cayman, naozaj krasne, mozes byt uplne spokojna a hrda:-)
baby to s tou rotaciou anatomov nie je take tragicke, vacsie riziko je vtedy kde sa davaju pod zlazu, ale to nie je pripad ziadnej z nas tu. Ked sa dava anatom pod sval, tak ten sval ho vlastne pritlaci zvrchu a ked sa implos usadi a prirastie, nema sa preco tocit, akoze isto to nie je 100% ale velmi tragicky by som to nevidela s tou rotaciou. Mne to takto vysvetlil dr. Racz, ked som bola na svojej prvej konzultacii v zivote, v Interkliniku, a on teda dava vacsinou anatomy co viem.
ja som to pisala ze dr. Cerven moze dat anatom aj pazuchou, mne dal taku moznost, keby som bola velmi chcela cez pazuchu... a sakra tomu verim ze on to tam dokaze dat ako treba. Inak myslim ze on je tu na SK asi jediny co dava implose cez pazuchu, ostatni vam to ani nenavrhnu podla mna lebo to nerobia, ci to vedia alebo nie, necham na kazdeho posudenie:-))) cvik robi majsta:-)
katka som velmi rada ze je ti lepsie, aj mne tiez, som 7 dni po, dnes rano len brufen 400 som dala, aj to viac menej len na ten opuch, kedze je to analgetikum aj antiflogistikum zaroven, este to tak striedam s flectorom podla potreby...
takze v pondelok sa nam tu dost rozrastie pocet novych prsatic, dievcata budeme na vas mysliet a drzat paste

cayman

Luxury, dala som si okruhle, leba som tapa a usudila z fora, ze anatomy sa mi otocia. a kedze som strasne mudra, tak som sa lekara ani nespytala kedy moze k tomu dojst...preto som ich vylucila, aby som znizila riziko vymeny. inak som chcela anatomy, lebo moze si hovorit kto chce co chce, pravych prs som videla mraky a jedine s anatommi sa da k tomu priblizit, bohuzial okruhle budu vzdy past na oko...

takze radsej sa spytaj odbornika a na zaklade toho sa rozhodni :)

Luxury

katka, ty si taka povzbudiva... :))) strasne s tebou :) ale vidis, prezila si, uz vidno, ze si veselsia a este ked to bude uplne zahojene, uz vidim ako budes odporucat kazdej :))))

Aj ja mam plne dvojky s podprsenkou , xixi :) ja som mu povedala, ze chcem prirodzeny look a tak a on ze mozem aj okruhle...ok, ved tak ci tak pojdem s nim skonzultovat a dam aj na to, co mi povie on...uvidime:)