cayman, naozaj krasne, mozes byt uplne spokojna a hrda:-)
baby to s tou rotaciou anatomov nie je take tragicke, vacsie riziko je vtedy kde sa davaju pod zlazu, ale to nie je pripad ziadnej z nas tu. Ked sa dava anatom pod sval, tak ten sval ho vlastne pritlaci zvrchu a ked sa implos usadi a prirastie, nema sa preco tocit, akoze isto to nie je 100% ale velmi tragicky by som to nevidela s tou rotaciou. Mne to takto vysvetlil dr. Racz, ked som bola na svojej prvej konzultacii v zivote, v Interkliniku, a on teda dava vacsinou anatomy co viem.
ja som to pisala ze dr. Cerven moze dat anatom aj pazuchou, mne dal taku moznost, keby som bola velmi chcela cez pazuchu... a sakra tomu verim ze on to tam dokaze dat ako treba. Inak myslim ze on je tu na SK asi jediny co dava implose cez pazuchu, ostatni vam to ani nenavrhnu podla mna lebo to nerobia, ci to vedia alebo nie, necham na kazdeho posudenie:-))) cvik robi majsta:-)
katka som velmi rada ze je ti lepsie, aj mne tiez, som 7 dni po, dnes rano len brufen 400 som dala, aj to viac menej len na ten opuch, kedze je to analgetikum aj antiflogistikum zaroven, este to tak striedam s flectorom podla potreby...
takze v pondelok sa nam tu dost rozrastie pocet novych prsatic, dievcata budeme na vas mysliet a drzat paste