Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

myslim, ze mi pojdu viac k telu, a ako som pisala, doktor mi navrhol aj okruhly aj anatom, tak by to malo byt ok...zas sa zacinam tesit :)

tessy111

vladka

ja si beriem so sebou pyžamo,župan,hyg..potreby, knihu aby ma celkom neporazilo od strachu pred opkou.Neviem či si mam brať aj niečo na jedenie a neviem si predstaviť ako budem piť, ked nebudem vedieť dvihnúť ruky a pohnuť sa.

si4si

Luxury
tiez som najprv chcela anatomy ale idem do okruhlacov lebo dnes tie silkace nie su take tvrde ako kedysi a ked som drzala okruhli v ruke tak urobil taku slabu kvaplu

baby co mate opku buduci tyzden drzim vam palce nech vam to vsetko dobre dopadne

tessy111

mne napr. dala lekarka na konzultačke pod tričko jeden anatom a druhy okrukly impl.Takže som hned videla rozdiel.

tessy111

luxury

zaleži aj na tom či maš aspon nejaky ten zaklad alebo uplne ovisnute po kojení.Ked maš ako take, tak väčšinou doporučuju anatomicke a ak potrebuješ vyplniť hlavne vrchnu časť ako ja, tak okruhle.

Luxury

cayman - no vidis, ja som myslela, ze mas anatomy, pacia sa mi... urcite sa s nim poradim, to je jasne, ale nemyslim si, ze len zo srandy na to upozornuju /na tu rotaciu pri anatomoch/...momentalne som stotoznena s gulatymi a neviem preco, ale nejak ma to ukludnilo, uvidime...
kamoska ma anatomy a mozem povedat, ze uz dialky vidim, ked ma vystrih ze bomby silkace a to ma 300cc....