Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

zdvihli o 123 eur? a oni su .... ?? no mam dost.ach.a som zvedava,ci bude aj v dacom citit rozdiel okrem prazdnejsej penazenky.

Luxury

Baby, ktore ste boli u Trsku, meni sa cena, ak chcem gulate implose? mali bz bzt vraj lacnejsie, podla toho, co som citala...

kobra17

NELINA
Bola som už u troch.Najprv som bola v tom Medesticu,potom u Ježovitovej v Pezinku---konzult.o ničom,žiadne meranie,len mi z fleku povedala,že mi dá XM3-475CC Anatomy vysoký profil,cena 3.200eur a nakoniec som bola u Minarovjecha--teraz v stredu som mala ísť na meranie,ale on zasa okrúhle nerobí.Tak ja už neviem,mám pocit,že čím viac preberám,tým sa viac zamotávam.

korki

snikerska, hej, plati to pre vsetky, co idu od 1. aprila na opku. ja som sa na to pytala, a sestricka, ze to budu postupne obvolavat. ze to im klinika zdvihla cenu za lozko...

barbora10

nelina

tak skoda,lebo sme sa mohli stretnut:)zavolaj,ved uvidis,co ti povie sestricka,akurat viem,ze rano doktor operuje,tak si radsej zavolaj.

Nelina27

barborka, uz viem ze tam mam prist medzi 14-15 hod, adelaide mi napisala, v prepustatcej sprave to nemam uvedene... mne ide len o to, ci mi tie stichy nemozu vybrat skor, lebo ja budem v BB uz rano okolo 9 a cakat tam sa mi zrovna nechce tak dlho, tak este zajtra zavolam do novamedu, ci ma nemozu vybavit skor, dufam ze ano, aj dieta mam chore, cely den bude s opatrovatelkou, tak sa budem chciet domov ponahlat:-(
kobra, no neskusis este konzultaciu do tretice niekde inde? podla mna aj ta cena co ti v medesticu dali pred dvomi rokmi uz nebude realna teraz
katka, ja mam v sprave napisane antibiotika, co mi podali do zily este v narkoze, potom oni uz asi nedavaju na domov ziadne ak nie su komplikacie, tak neviem, asi kazdy lekar to ma inak, to je ako s tymi drenami, niekto dava a niekto nie:-)

barbora10

nelina27

v prepustacej sprave budes mat napisany aj cas na kolku tam mas byt,myslim.a povedala by som,ze ti kazali prist poobede,lebo rano doktor operuje.my tam mame byt az po druhej,takze asi aj tebe kazali tak nejak.neviem,skus si zavolat sestricke,alebo pozri do spravy,ci tam nemas napisany aj cas.

snickerska

korki a stou cenou čo si spominala že zvyšovali o 123€ plati aj pre tych čo už maju zajednanu cenu ??alebo nevieš