Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ilaria

tak konecne mam konzultaciu u Dr. Cervena za sebou... asi som nevystihla jeho najlepsi den... bola som tam tak max pol hodinu a to tam bol asi 5min. vsetko mi vysvetlil jeho asistent, on na mna len kukol povedal 400 okruhle, rez pod pazuchou a uz som bola aj vonku.

zuzi16

luxury

jasne, že má na gulaté inú cenu...

ja som najprv mala mat iba modeláciu, ale potom som sa rozhodla, že chcem aj gulate silikony.No najprv mi chcel dat anatomi, ale ja nechcem ...po telefone sme sa len zatial bavili, ale povedal, že mi to nacení a pošle v mailiku. No odhadovana cena modelácia + gulate 3000€..ASI...

ešte uvidím, ked mi pošle mail...

Luxury

zuzi16 a ked ides k Trskovi na gulate, nevies mi povedat, ci ma na gulate inu cenu? Mne nacenil anatomicke, kedze gulate som domietla.

alore

barborka10 ahoj
prosim ta porad mi. Ako casto sa chodi na kontroly? Ja som bola na stichy a potom na kontrole cca 2 mesiace po opke a tam mi nas pan doktor nic nepovedal kedy mam znova prist a mna to nenapadlo sa opytat. Teraz som uz 6 mesiacov po. Na kontrolu mam ist az v lete po roku? Ci kedy? Ty ides teraz po akom case na kontrolu?