Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ilaria

naima
hej, robi tam zevraj len jednoduchsie pripady. Aj ja to mam ovela pohodlnejsie po dialnici do pezinku, som rada ze to vyslo, uz sa moc tesim. Dufam ze sa ti tiez podari vybavit skory termin lebo normalne objednava uz na december, ale sestricka mi ponukala aj v juni do BB.

naima21

ilaria, hej hej chystam, 25.3 mam konzultacku a kedze som z ba tiez som sa chcela spytat na pezinok, to by som mala ovela lepsie ako sa trepat po opke z bb do ba. Teraz uz iba cakaaam kym pride 25teho :D

ilaria

silviklh
kolko navrhol doktor tebe? tusim tiez tych 400ml okruhle? Podarilo sa ti vymenit nakoniec ten termin opky?

barbora10

alore

na kontrolu sa chodi potom az po roku,ale kamaratka ide na stichy,tak idem s nou,inak by som asi ani nesla,kedze je vsetko vporiadku,ale nechce ist sama,tak sa s nou zveziem a aspon pozdravim doktora a uz ked tam budem,tak si dam aj prska pzriet.

ilaria

vies ze som sa nestihla ani spytat aky profil? ale myslim ze vysoky hmmm... prilozil mi najprv skizer 300 a potom 425ml na zaklade toho povedal potom tych 400, odmeral ma iba pod prsiami a cez prsia a povedal ze budem mat po 91cm cez prsia a napisal ze mam objednat pooperacnu podprsenku 75C.