Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

ilaria,myslis aj obvody ci len vysku vahu.
ja mam 169 a 49-50kg,ako kedy.
ano,aj mne navrhol gulate.aj som si to myslela,ze tak urobi.ale ja osobne by som nanatomicke ani nechcela ,takze...:))

ilaria

silviklh, mam 170cm a 55kg, tiez dufam ze tie gulate budu vyzerat prirodzene, ale on vie co robi,ma peknu pracu. Tebe navrhol tiez gulate? Ake mas ty miery?

silviklh

ilaria a aku mas vysku a vahu? Dcka a nebude ta z toho boliet chrbat? :-) setri si ho :-)
hej hej,zavolam urcite.
on dava asi na 98% okruhle,pricom ja by som niektorym skor dala anatomicke.niektorym to moc vidno,take gule.ale nemyslim tym,ze to bude aj tvoj pripad,ok :))

ilaria

silviklh, to on mi navrhol okruhle ze zaklad mam, mne to je jedno hlavne aby vyzerali prirodzene. Ja som mu povedala ze chcem vysledne Dcka... to som mala aj pri kojeni. Povedal ze mi moze dat aj viac ako 400 ale to si myslim ze by bolo moc prehnane... som zvedava ako ukazu tie 400vky na mne, na niektorych babach to vyzera velke a na inych sa to strati. Myslim ze by si mala zavolat sestricke a spytat sa ten termin, vsak za opytanie nic nedas.

silviklh

ilaria
my sme sa dohodli na 350ml.ze 400ml uz by bolo divne na mne.ale ja som hlupa koza,este pred konzultaciou som sa rozhodla,ze ja chcem radsej stredny profil,a ja som mu to vobec nepovedala.teda aspon si nepamatam :D :D tak som mu pisala mail.ale idem k nemu este na jednu konzultaciu pred operaciou.tak uvidime...
a ci sa mi podarilo to vymenit?no to ja neviem :D lebo to meni pespra.a este sa mi neozvala.mala som si na nu pytat mobil.lebo ona tu nie vzdy stale chodi na net.a som si povedala,ze ak sa neozve este zajtra,tak zavolam v utorok a spytam sa sestricky.
ilaria a ty si chcela gulate?neboli by lepsie anatomicke?

Luxury

zuzi16, mne dal pri anatomoch 2800€, no neviem ako to s tymi cenami, ale dako mi to nevychadza...
uz som sa rozhodla, ze chcem gulate a mama mi hovori, ze ona vedela, ze to zmenim:)lebo ze som furt pokukovala po gulatych prsiach:)))ja som sa rozhodla aj kvoli tej moznej rotacii anatomu a aj kvoli tomu,ze podla mna sa mi budu viac hodit k postave aj do vystrihu:) a nizsia cena by nebola odveci...

naima21

uf, no budem si drzat palce nech som jednoduchy pripad, aj ked s mojou asymetriou... No jun by bol super, dala by somsi darcek k statniciam :) ale ved uvidime ako bude. Radsej uz idem spat, nech to rychlo ubehne :D