Lubs,
Neboj, tej narkozy sa absolutne neboj, to je to jedine coho sa bat nemusis-boj sa na to co bude ked sa preberies ;) (ha, ha, len srandujem)
Ale naozaj, ja som 4krat skoro odpadla, co ma tam motalo, zle mi bolo pred operaciou, ze mi tam nohy dvihali, co som mala taky nizky tlak pred opkou a ani neviem naozaj kedy mi dali naladovku, ako som sa dostala na operacku, ako som zaspala...vobec nic.Pytala, ze ci to nebude problem, ze mi je tak spatne a teraz am este uspat, ale povedali, ze absolutne nie je problem. Naozaj sa toho " jedineho"nemusis vobec bat.
Kedze mas uz deti, takze u teba ani ten tlak nebude tak intenzivny, kedze uz prsia boli v podobnom stave...
Drzim ti hrozne palce, nech maju sluzbu dobre sestricky, az tam bude Barbora, ze ju pozdravujem, ta ma taku povahu, ze sa narodila byt sestrickou a ostatne sa maju od nej co ucit.
Neboj, aj muz zvladne deti a vsetci budete za chvilu doma, aj maly po operacii, aj ty. Prve dva dni budu najhorsie, ale ked som to vydrzala ja, ty to zvladnes lavou zadnou. Deti su velka motivacia.
B4rbie, Adnav
ako sa mate? Mate aj ty stale taku pocit tlaku z tych implantatov, stipkanie, popichavanie? Mna hrozne tlacia hlavne strany pod pazuchami, kedze tam ten objem implantatu je najvacsi. vrch je uplne v pohode. Len je to take mrtve vsetko...citite si to tak aj vy, baby?
Normalne ma dnes trochu dostala myslienka, ze asi su moc velke, ze budem ako krava s takymi velkymi prsiami. Z vrchu to ani tak nevyzera,ale ten spodok mi je taky plny a tam to aj boli najviac.Myslite,ze sa este zmensia?Ze je to stale este opuchnute?