Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tessy111

Všetkym velmi pekne ďakujem za podporu, fakt to pomaha.
Ste super, mam pocit, že nikto iny to nevie pochopiť tak ako vy čo mate už po, tie pocity a strach.

Vladka, ja som sa rozhodla pre 360,lebo ja ozaj nemam žiaden tuk na hrudi, na fotkach to možno vyzera inač.Ty maš predsa trochu ine už len kvôli tej modelacii čo ti robil.
Už si sa rozhodla?

katka33

Lubs, tie dreny....no po tolkej bolesti co som zazila, to nebolo nic....ako mne tie kravy sestricky neprilepili naspat tie hadicky a ja som si jednu nechtiac prisadla a vytrhla z trubicky kde sa napajala do tej banky...vlastne ten podtlak uz nefungoval, tak mne to doktor rano este aj vytlacal z prsnika, co sa tam nazbieralo pocas noci...ako to sa neboj...je to par sekund, neprijemne, ale boliet to nejak neboli..mna to skor palilo...taky pocit, ze mi niekto tou hadickou nalial horucu vodu..naozaj, take palenie, ale to trva par sekund a po minute uz ani nevies, ze si nejake dreny mala.

katka33

Adnav,

ja som v mojom stave musela s pravdou von a mamina mi chodi nosit jest ( ja byvam sama)...takze ja naozaj nic nemusim robit, len si otvorim okno, splachnem, nalejem si dzus...to je maximum zataze ako zatazujem tie prsne svaly. Ja mam citlive tie strany pod pazuchami, inak ma nic neboli. Mne ani nejak netrpnu,a ni rano sa mi "nenalievaju" ked sa posadim, naozaj som myslela ze to bude horsie. len ked si chem napr opret lakte o stol ked sedim...boli ma z boku pod pazuchami.asi si dnes predsa len dam nieco od bolesti. A este mam dnes tak "jemne" trpnutie lavej ruky...asi mi to tlaci niekde na nejaky nerv, nic hrozne, len ze to trosku citim, ze mi ako keby trpnu trosku prsty...neviem ci je to normalne...

Lubs,
no je to aj nezvyk, ale aj tak dufam, ze este odpuchnu a zmensia sa o trosku, aby boli take akurat...myslim ten spodok z bocnej casti...tam je ta zataz asi najvacsia...zvrchu je to fajn, to si aj pritlacim a nic neboli, nic netaha aj su prekvapivo makke...len ani ruky nedam uz ku telu tak blizko, lebo tam trcia prsia teraz...

Nelina27

Lubs, drzim zajtra palceky, tej narkozy sa naozaj nemusis bat, je to uplne v pohodke
baby ja neviem, ja mam pocit ze tie prsia mam strasne opuchnute, take ako naliate, vcera sa mi zda to bolo lepsie a dnes zase horsie, ani ma nebolia ale ten tlak je hrozny, ako keby mi islo rozthnut kozu, je to normalne stale po tyzdni? este aj ta podprda ma tak stahuje, hadam ani nemozu dychat tie moje nove prska, ale mne zase na dotyk nepripadaju cuzie, tak aspon daco:-) ani velke sa mi nazdaju, podla toho ako nakukam, myslim ze budu akurat, neboj katka aj tie tvoje... ktovie ci potom nebudeme hovorit, ze mohli byt este vacsie, ako ostatne baby tu:-)))

AdnavCosti

Katka
Mna pobolievaju len ked si ich viac stlacim. Sem tam /hlavne v noci/ mi trpnu, mam ich dost tvrde. Odpuchaju este stale - lavy je jemne viac naduty ako pravy. Chrasticky z jaziev mam uz uplne dole /nedavaj nasilu, nechaj same odpadnut - po tyzdni som na nich 1-2x denne davala lekarsku vazelinu, aby boli makke/. A ano, aj ja mam taky pocit, akoby to zvrchu bolo "cudie" na dotyk.
Ale hlavne myslim, ze je to ok.
Nie si sama doma, dufam... Myslim, ze si spominala, ze manzel pride az nesor...alebo?

AdnavCosti

Tessy, vladka
Drzim prsty. Budem na vas mysliet.
narkozy som sa ja osobne bala najviac - zbytocne, ani naladovku som nedostala, rovno som na stole zaspala a zobudila sa na izbe. A o dve hodky som si sama na wecku menila vlozku, lebo som mala akurat menzes.
Ja som si brala kolu /samozrejme nie light, ale riadnu, cukrovu/ a popijala som ju hned po prebudeni. Mne padla dobre.

katka33

Tessy a Vladka
Vam tiez vsetko dobre. Nebojte, vsetko bude v poriadku. A ked to hovorim ja, to je naozaj uz co povedat ;) Budeme na Vas cakat. Drzte sa!!!

katka33

Lubs,
Neboj, tej narkozy sa absolutne neboj, to je to jedine coho sa bat nemusis-boj sa na to co bude ked sa preberies ;) (ha, ha, len srandujem)
Ale naozaj, ja som 4krat skoro odpadla, co ma tam motalo, zle mi bolo pred operaciou, ze mi tam nohy dvihali, co som mala taky nizky tlak pred opkou a ani neviem naozaj kedy mi dali naladovku, ako som sa dostala na operacku, ako som zaspala...vobec nic.Pytala, ze ci to nebude problem, ze mi je tak spatne a teraz am este uspat, ale povedali, ze absolutne nie je problem. Naozaj sa toho " jedineho"nemusis vobec bat.
Kedze mas uz deti, takze u teba ani ten tlak nebude tak intenzivny, kedze uz prsia boli v podobnom stave...
Drzim ti hrozne palce, nech maju sluzbu dobre sestricky, az tam bude Barbora, ze ju pozdravujem, ta ma taku povahu, ze sa narodila byt sestrickou a ostatne sa maju od nej co ucit.
Neboj, aj muz zvladne deti a vsetci budete za chvilu doma, aj maly po operacii, aj ty. Prve dva dni budu najhorsie, ale ked som to vydrzala ja, ty to zvladnes lavou zadnou. Deti su velka motivacia.

B4rbie, Adnav
ako sa mate? Mate aj ty stale taku pocit tlaku z tych implantatov, stipkanie, popichavanie? Mna hrozne tlacia hlavne strany pod pazuchami, kedze tam ten objem implantatu je najvacsi. vrch je uplne v pohode. Len je to take mrtve vsetko...citite si to tak aj vy, baby?
Normalne ma dnes trochu dostala myslienka, ze asi su moc velke, ze budem ako krava s takymi velkymi prsiami. Z vrchu to ani tak nevyzera,ale ten spodok mi je taky plny a tam to aj boli najviac.Myslite,ze sa este zmensia?Ze je to stale este opuchnute?