Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Katka
320 bude dost, mozu sa ti zdat "velke" vzhladom na to, ako to bolo predtym... A hlavne - mala si plany ze si to nema nikto vsimnut, myslim, ze sa pomaly priprav na myslienku, ze toto nezapries.
Ja si teraz davam normalnu podprdu na den, bez vystuze a ked si obleciem tricko, tak je to dooooooost napadne. Ja osobne som spokojna a nemam s tym problem, ked sa niekto spyta, priznam bez najmensieho problemu.
Podstupila som bolest, strach, zaplatila som si to zo svojich penazi a spravila som to kvoli sebe, tak nevidim dovod, aby som s tym mala mat "problem". Skus sa aj ty tak "nastavit", lebo hoci sme predtym vyplnali podprsenky "ponozkami", teraz je to ine...

katka33

Mne kazali 6 hodin pred operaciou naposledy sa napit. Nejest od polnoci. Kazali mi vela pit, koli tomu tlaku, ale pila som naposledy rano o 4tej, ale aj tak mi prislo zle pred kym ma doktor pokreslil.

Tessy, dal mi 320 ml vysoku profil....asi sa niekto chyta za brucho od smiechu, ze sa mi zdaju velke...no ale zdaju sa mi...povedla ze to budu plne Cka. Len na tych mojich rebrach sa mi zdaju take velke..tak dufam, ze sa zmensia a ze su este opuchnute.Ale mozno je to aj tym, ze si ich poriadne est enevidim, su dolepene, takze to mozno skresluje...no ja som nechcela balony...len pekne plne prsia...tak do ruky ;) Tak asi mam potom male ruky ;)

AdnavCosti

Nelina
Ja mam presne ten pocit pri studenom - zdalo sa mi to cudne, tak som to to ani nespominala, myslela som, ze som to musela mat aj pred tym, len som si to neuvedomila.

AdnavCosti

Dievcata, mna robil okolo 10 a od polnoci som nejedla, nepila nic - a bolo mi po narkoze dobre. Radsej nejedzte od polnoci ani vy, myslim si.

Nelina27

katka ja mam vsetky tie iste priznaky ako ty, este k tomu aj prsia ako skaly, uplne naliate a opuchnute, uz sa neviem dockat utorka kym pojdem na kontrolu, dufam ze doky zhodnoti ze je vsetko ok a tak to ma byt, ze to chce len cas... no ake sme netrpezlive:-)
a este jeden divny pocit mam na hrudi, co sa mi pred implosmi nestalo, ked nieco pijem, tak citim ako mi to tecie dolu, hlavne ked to nema telovu teplotu, akoze ked je to studensie alebo horuce, ako keby mi to stekalo po tom implantate a to ma chladi alebo co, ani to neviem opisat poriadne... mal to este niekto?

katka33

Nelina,
tak sme dve, aj ja mam pocit ze to bolo vcera lepsie ako dnes. A tlak implantatov citim stale aj ja...stale ich vnimam akoze mam nieco polozne na hruhy, ale ja ta sprosta "zvieracia kazaika" ma tlaci na rebra, ale aj celkovo, tie prsia mi tlaci naspat na hrudnik. Uz som dnes miestami stracala trpezlivost,ze nejako sa to nezlepsuje. Aj ma to svrbi, pali, stipe hlavne zo spodu toho prsnika...nie je to nejaka intenzivna bolest ale sem tam to pichne, sem tam zastipe, a teraz ja to trpnutie ruky do toho...no parada...