Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janika24

ahojte baby,rozhodla som sa tu aj ja prispiet,kedze som 3 tyzden po op.Bola som v KE v Chirmede.Fakt super personal.
Tusim Vladka 19 ze aj ty tam ides.
Nelina27 aj ja mam take pocity,ked pijem vodu, ze ma to zvnutra velmi chladi,ako keby som si tu vodu vybrala z chladnicky.
Tuto stredu som bola vyberat stehy a osprchovala som sa uplne cela az po vybrati stehov.
Tak drzim Vám palce,tie ktore to este len caka a tie co to mate uz sa sebou rychle hojenie:)

silviklh

ZONDA,dakujem Ti velmi pekne,ze si sa ozvala!! :-))
kukam,mas ich krasne!presne take chcem!chcem sa spytat,ako ste dosli k strednemu profilu?ty si si ho pytala,alebo ako?lebo ja mam 73 pod prsiami(on m inameral 70)cize aj mne by sa mohol zmestit.

silviklh

ZONDA,dakujem Ti velmi pekne,ze si sa ozvala!! :-))
kukam,mas ich krasne!presne take chcem!chcem sa spytat,ako ste dosli k strednemu profilu?ty si si ho pytala,alebo ako?lebo ja mam 73 pod prsiami(on m inameral 70)cize aj mne by sa mohol zmestit.

Nelina27

ozaj, ved ja vlastne ani neviem aky mam profil, nejako som sa nad tym predtym nezamyslala, brala som co doky navrhol, v tych papieroch je euroislicone TMM3 370 ml, to je mozno vysoky... ci?

Nelina27

maxim ja mam tiez anatomy, 370 ml, som tyzden po opke, zboku mi nevadia, ani si ich tam nejako zle nepocitujem, ja ich mam opuchnute najma zhora a uplne naliate, zatial tvrde... ja som soferovala uz v piatok po 6 dnoch, mam sice automat a nemusim radit rychlosti ale tocenie volantom nic moc, musela som ist s malym k lekarke, takze sa tomu nedalo vyhnut ale o soferovani nevraveli nic, niekto tu pisal ze uz dva dni po opke tusim soferoval

zonda

Silviklh,
ja mam pod prsiami 69 cm a mam STREDNY PROFIL 300 ml, robil ma Dr. Cerven, tak sa pytaj, ak ta ohladom toho nieco zaujima :-)

maxim3113

nelina jeej baby ja mam uplne presne pocity ked sa napijem vody citim ze mi ich ta studena voda zalieva :-) ozaj a ty mas kolko ml?? ja mam tiez Decka 375ml anatomy ale az take mega sa nezdaju ...mas aj pocit ako by ti ich na boku pod pazuchov na tom svale vytlacalo?? ja som uz mala strach ci sa implantat nepohol..po opkemam tyzden

maxim3113

baby co ste uz dlhsie po opke vravili vam nieco v nemocnici ako sa treba spravat??? mne akurat povedali ze mesiac az mesiac a pol sa nesmie soferovat a o desat dni na stehy a islo sa domov.. ja sa citim super akurat su prsia na explodovanie ale prechadzky kolko telo pusti myslim nie su zle alebo? som tyzden po opke.ani neviem kolko sa taky sval hoji a kedy sa zacina tak normalne fungovat?? dakujem

Nelina27

vladka, asi sa osprsis az po stichoch, ja teda az v utorok po 10 dnoch, doteraz len vlhke utierky funguju a sprcha od pol pasa dole:-) lepsie ako nic:-)))
ja som sa zobudila po hodine narkozy, vlastne este na stole, hned som kukla na hodiny na stene a bola to presne hodina:-)

b4rbie

Lubs

moc na Teba myslim, prezvon ma po op., aby som vedela, ze si okik... Teda isto budes, ale pre istotku. A inak v tych papieroch, od lekara by si mala mat napisane kedy naposledy jest a pit, ja som jedla a pila do pol noci a tiez ma bral okolo 9tej... a rano som sa bala, ze budem hladna, ale stres nedovolil...
Dreny nebolia, je to len neprijemne...

Nelinka

ja tiez, ked pijem mam pocit, ze mi to steka az do silikonov =D, dokonca aj ked sa najem tak to citim aj v nich... A co sa tyka tych zmien, ja som bola na tom tak, ze tri dni som som sa citila tak super, ze do roboty by som sla, a teraz mam dva dni take ze mam normalne bolesti a tlak, bola som aj na kontrole, a vsetko je ok... ze vraj, pokial sa extremne nezvacsuju a nemam teplotu vsetky pocity su ok..

Ja ich mam uz odlepene, vonku stehy a tiez mi pripadaju riadne velke =D, ale ja som spokojna