Maxim..to z boku pod pazuchov mam aj ja..mozno je to koli tomu ze mame anatomy a tam je ten objem najvacsi...ja z vrchu prsneho svalu nepocitujem najmensi problem. ale zo spodu z, boku ako keby ma tam nieco tlacilo...a dost.
a to soferovanie sa musel pomylit....ved po 2 tyzdnoch uz baby chodia normalne do roboty...to by bolo moc dlho, zase soferovanie nie je tak fyzicky narocne, aby si mesiac nemohla jazdit. Asi by nebol ale prijemny vystreleny airbag tak cersto po operacii.
A ta studena voda...nieco podobne citim aj ja...a to ani nepijem studene veci..ale asi to tam vsetko hori vnutri a preto to citime take studene...
Adnav
no mam z toho dost depresiu dnes, ze su dost velke, aj ked manzel tvrdi, ze su primerane mojmu telu ( ale tak ktoremu chlapovi by sa nejake prsia zdali velmi velke, ze ?) Vyzorovo ani nevypadaju, ale ked si ich chytim do ruky, viac ak polovica mi trci von. Ja som doteraz nosila len push up a vzhladovo si myslim, ze to je rovnaka velkost ako ked som mala tu push up, ale objemovo sa mi zdaju obrovske!!!! No uz si asi push up neobleciem....