Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

suzie3

baby, Vladka, Lubs drzim palce, nech Vam zajtra vsetko dobre dopadne...mna to caka vo stvrtok, tak uz tiez pocitujem znacnu nervozitu...no hlavne sa uz strasne tesiiim na nove velkeee prska :)
Myslim Na Vas baby, dajte vediet ako ste dopadli.

zonda

silviklh,
kamaratka (lolo77 - kuk galerku) ma od neho 300 ml stredny profil a tie ked som videla som padla na zadok. Mne sa vysoky moc nepaci, ja som ich tiez chcela mat aj pri sebe a aby zaroven pretrcali trosku z bokov. Tak som isla k nemu na konzultaciu aj s nou a ukazala som mu, ze "toto" chcem :-) najprv myslel, ze sa nezmestia, ale zmeral ju pod prsiami, mala 70 cm a mna, ja tych 69-70, tak suhlasil. A som maximalne spokojna, nazivo su este krajsie ako na fotke.
Tebe ked dohodol 350 ml vysoky, tak ak pristupi na stredny, mozno bude musiet byt trosku mensi, lebo stredne profily maju vacsi priemer (napriklad teraz len strelim - 300 ml stredny ma rovnaky priemer ako 350 ml vysoky). Ale ty mas myslim trosku sirsi hrudnik ako ja - aspon o par cm, takze kludne sa moze stat, ze ti ponecha aj tych 35O, len stredny. Do toho uz nejdem kecat, dr to ma neskutocne v oku, on Ti povie najlepsie. Ale ked sa ti viac paci stredny, skus mu to povedat, nevidim dovod, preco by ti ho dr. nedal :-)

janika24

Ja som si davala 390 ml stredny profil a vyslo ma to na 2155 eur.
Na konzultaciu som bola pri Magdovi ale mam pocit ze ma operovali obaja, no nepytala som sa uz po op.Rano som prisla na 08.00 hod hned ma odviedli k posteli mala som sa zobliect a prisla mi sestricka pichnut naladovku, potom ma odviedla k dr. a ten ma zacal kreslit a to sa mi uz krasne tocila hlava. Potom ma odviedli na sal a tam uz ani neviem kedy som zaspala.Zobudila som sa po vsetkom na sale a potom ma previezli na izbu a prelozili na postel. Nic ma nebolelo akurat som citila hrozne tlaky na hrudi a nemohla som dychat. Spala som skoro cely den a celu noc,v noci som bola iba raz hore na wc. Prvykrat ma sestricka vzala na wecko o osmej vecer, to som vtedy aj zvracala po tej narkoze,najhorsie bolo to vstavanie z postele a lahanie naspat.Ale dalo sa to prezit no a na druhy den hned rano prisiel manzel o nejakej deviatej rano po mna, urobili mi najprv prevez a sla som domov . Som sice 3 tyzdne po op ale tie prsniky su este stale take rozdielne,dufam ze to bude tym opuchom,dr. sa k tomu zatial este nevyjadril ked som bola v stredu vyberat stehy,no dufam ze sa to zmeni,pretoze lavy je nizsie a pravy je vyssie,manzel vravi ze to je na tom pravom prsniku opuch ,dufam ze to tak aj je a ze to coskoro pominie. Prsia ma uz nebolia akurat ma strasne boli bradavky ,este minuly tyzden ma velmi bolela na prsiach koža ale uz to pominulo.Tento tyzden som uz zacala soferovat, ale mam s tym este trosku problemy najhorsie je zaradit jednotku ,to musim pouzivat na to obe ruky.:)

maxim3113

VLADKA 19
foto este je skoro ja si nemozem tu pooperacnu podprsenku do stehov otvarat takze som ich videla len druha den po opke

katka33

Maxim..to z boku pod pazuchov mam aj ja..mozno je to koli tomu ze mame anatomy a tam je ten objem najvacsi...ja z vrchu prsneho svalu nepocitujem najmensi problem. ale zo spodu z, boku ako keby ma tam nieco tlacilo...a dost.

a to soferovanie sa musel pomylit....ved po 2 tyzdnoch uz baby chodia normalne do roboty...to by bolo moc dlho, zase soferovanie nie je tak fyzicky narocne, aby si mesiac nemohla jazdit. Asi by nebol ale prijemny vystreleny airbag tak cersto po operacii.
A ta studena voda...nieco podobne citim aj ja...a to ani nepijem studene veci..ale asi to tam vsetko hori vnutri a preto to citime take studene...

Adnav
no mam z toho dost depresiu dnes, ze su dost velke, aj ked manzel tvrdi, ze su primerane mojmu telu ( ale tak ktoremu chlapovi by sa nejake prsia zdali velmi velke, ze ?) Vyzorovo ani nevypadaju, ale ked si ich chytim do ruky, viac ak polovica mi trci von. Ja som doteraz nosila len push up a vzhladovo si myslim, ze to je rovnaka velkost ako ked som mala tu push up, ale objemovo sa mi zdaju obrovske!!!! No uz si asi push up neobleciem....

zonda

Katka 33
u Dr Cervena dostanes antibiotika intravenozne a tieto maju niekolko-dnove posobenie - teda tak ako by si ich brala peroralne v tabletach. Vyhodou je akurat, ze nezatazuju zaludok. Ale samozrejme nas nenechal bez antibiotik, ved po takejto operacii hrozia zapaly.