Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

silvik
jazvicku ani nevidno, nikto si to vobec nevsimol, asi viem o nej len ja :)) lebo viem kde je. je to len taky ruzovy pasik :) to este postupne zmizne

jajka555

silvik
vobec nie :)) mne sa prave paci to zdvihnutie spicky, este by som chcela viac :)) podla mna je to dobre urobene, len este mam opuch, co zmizne az po par mesiacoch, takze az potom uvidim definitivne ake to je. len este chcem ubrat zo stran spicky, okolo dierok.. toto mi nerobili. lekar sam po snati dlahy mi vravel, ze o rok mi to mozu este upravit, ak sa mi to bude zdat malo

zonda

No rozdiel vyzlecena alebo v plavkach je brutalny, ale neposobi to stale vulgarne, je to pekne. Vo volnejsich veciach to nie je vidiet takmer vobec. V obtiahnutych trickach to vidno, ale nekrici to, lebo vzdy som nosila riadne vystuzene push-upky. Pre mna je vysledok maximalne uspokojivi :-)
Som chuda, ale mam boky 90 cm, preto som chcela aby mi trosku trcali z bokov tie prsia, aby som mala postavu opticky sumernejsiu. Pomohlo, hned na druhy den po prevaze doktor sam hovoril, ako sa mi tie boky vyrovnali s hrudou.
Ja som mesiac po opke, teda 5 t., takze stale su tvrde, este nenosim podprdu s kosticou, aj ta na fotke je bez kostice a je mi na nej aj obvod siroky, takze este ich nespajam k sebe. Ale lolo je skoro rok po op, ona ich ma uplne makke a vie ich dat krasne k sebe v podprde, ked treba :-)
Inak podprsenky ona nosi 75 B nevystuzene a 75 C vystuzene, ja mam len tu na fotke, to je 75 B, ale je faakt velky ten kosik, ona je malilinko vystuzena, ale nemali ju so 70 obvodom a to mne vadi, je mi volna. Vystuzenu s kosticou som si skusala 70 C - to mi je dobre, len este som si nekupovala s kosticou, lebo ma to tlacilo, tie prsia som mala este ubolene, ale budem kupovat asi 70 C vystuzene.
Tych 400 by ti uz asi nemalo ake svalove tkanivo prekryt pobokoch, ale verim, ze 350 Ti da stredny bez problemov. On totiz vacsinou dava vysoky profil, lebo baby iny nechcu. Ale ked sama povies, ze chces stredny, on Ti urcite navrhne jeho spravnu velkost.
Kedy ides na dalsiu konzultaciu?

silviklh

jajka555 a tu spicku ti spravili dobre? si spokojan so vsetkym?ja sice idem inam,ale aj tak ma to zaujima :) jazvy ti nevidno,predpokldam.ci?

jajka555

silvik
takze aj nos aj prsia? mne robili kompletku :))) hrbol zo stran aj vyrovnavali zhora, skracovali spicku a aj ju trosku vydvihli, plus mi robili povysunutie hornej pery. ale o rok este asi pojdem na doupravenie spicky, lebo mi nemohli robit vsetko naraz, aj tak ma operovali 5hod. tak by som to chcela spojit s prsiami

silviklh

jajka555,aj ja si idem dat robit spicku a zuzit.neznasam svoj nos,ale ostatnym sa zda normalny :-)
co ti robili?aj daco s kostou?

silviklh

zonda lolo77 je tvoja kamoska?? na tie so msa tiez nevedela vynadivat!:D
no,ja mam 73,tak mne by sa mohol zmestit...a takto sa spytam...vidno ten rozdiel pred a po moc?a ked mas podprsenku,mas tu krasn uciarocku,a lolo tiez?ci nie? a podprsenky ake nosite velkost?
dakujem za odpoved :)
a este-preco si chcela,aby pretrcali trosku z bokov?
a to ti dovolil?lebo mne povedal na 400ml,ze by sa zmestilo,ale ze to by pretrcali do boku.

jajka555

silviklh
ahoj, mala som priserne velky nos a aj som mala problemy s dychanim. som cca mesiac a pol po opke, je to celkom fajn :) ty si tiez chces dat nieco vylepsit?