No rozdiel vyzlecena alebo v plavkach je brutalny, ale neposobi to stale vulgarne, je to pekne. Vo volnejsich veciach to nie je vidiet takmer vobec. V obtiahnutych trickach to vidno, ale nekrici to, lebo vzdy som nosila riadne vystuzene push-upky. Pre mna je vysledok maximalne uspokojivi :-)
Som chuda, ale mam boky 90 cm, preto som chcela aby mi trosku trcali z bokov tie prsia, aby som mala postavu opticky sumernejsiu. Pomohlo, hned na druhy den po prevaze doktor sam hovoril, ako sa mi tie boky vyrovnali s hrudou.
Ja som mesiac po opke, teda 5 t., takze stale su tvrde, este nenosim podprdu s kosticou, aj ta na fotke je bez kostice a je mi na nej aj obvod siroky, takze este ich nespajam k sebe. Ale lolo je skoro rok po op, ona ich ma uplne makke a vie ich dat krasne k sebe v podprde, ked treba :-)
Inak podprsenky ona nosi 75 B nevystuzene a 75 C vystuzene, ja mam len tu na fotke, to je 75 B, ale je faakt velky ten kosik, ona je malilinko vystuzena, ale nemali ju so 70 obvodom a to mne vadi, je mi volna. Vystuzenu s kosticou som si skusala 70 C - to mi je dobre, len este som si nekupovala s kosticou, lebo ma to tlacilo, tie prsia som mala este ubolene, ale budem kupovat asi 70 C vystuzene.
Tych 400 by ti uz asi nemalo ake svalove tkanivo prekryt pobokoch, ale verim, ze 350 Ti da stredny bez problemov. On totiz vacsinou dava vysoky profil, lebo baby iny nechcu. Ale ked sama povies, ze chces stredny, on Ti urcite navrhne jeho spravnu velkost.
Kedy ides na dalsiu konzultaciu?