Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zonda

silviklh,

lolo chcela povodne nizky, lebo nechcela efekt pomarancov. No ked sa dozvedela, ze existuje aj stredny profil, skusila ten. Efekt je dokonaly, ona spravila taky pioneering a ja uz som po nej isla len na istotku, bola som jej velmi vdacna, ze mi pomohla, lebo vysoky som nechcela a nizkeho som sa bala, ten stredny je akurat. Urcite daj vediet po konzultacii, som velmi zvedava, ako sa nakoniec s Dr. dohodnete.

Ozaj dievcata, podla coho rozlisujete "Trskov tvar", "Cervenov tvar", atd. Ved ten tvar nie je zavisly od pouziteho implantatu a preddispozicie konkr.osoby? Verim ze isty rukopis tam je, ale neverim, ze laicky ho zbadame, to skor lekari vidia, nie? Zaujima ma, co je ten odlisujuci aspekt, podla ktoreho to rozoznavate :-) Lebo ja teda som galerku poriadne preluskala, ale jedine, podla coho to spoznam, je jazva pod pazuchou - tu viem ze robi len Dr. Cerven, ale ak je pod prsom, ja to neviem rozlisit.

Luxury

LUBS, VLADKA, TESSY

nech vam to zajtra vsetko dobre dopadne! tesim sa na vase pismenkaa...drzte sa!

B4rbie, tie prska mas krasne,sice ich nevidno az tak uplne, ale myslim ze je to ten Trskov tvar, proste supis :)

adadka

Čafte kočeny,
túto diskusiu čítam pribl. 2 roky a konečne som sa k tomu odhodlala aj ja. V pondelok idem na konzultáciu k Dr. Palatkovi do Ružinova. Mám na jeho prácu dobré referencie od anesteziologičky. Tak uvidím, ako zajtra dopadnem.

jajka555

silvik
v podstate ano :) ale niekto ich chce zmensovat - ako dierky samotne, no mne nevadia. aj ked mam pocit, ze su po opke uz mensie :) mozno to u teba nebude take zle, mne rozoberali cely nos, aj vnutro mi robili kvoli dychaniu, sekali kosti a pod.. takze to je asi zdlhavejsie, co sa tyka hojenia.. ale uz to vyzera podstatne lepsie :)) neboj, ja by som sa kludne na to dala znovu, len to chce trpezlivost

lilly29

Ahojte kočeny..pripájam sa k vašej debate..už dlhšie vás tu čítam, tiež plánujem zväčšovanie, ale až niekedy na jeseň.Spomínali ste tu Minarovjecha, ja som bola u neho na operácii uší.Popravde som k nemu šla len preto, lebo som ho videla v telke, takže som si myslela, že musí byť dobrý.Keď som k nemu prišla na konzultáciu snažil sa ma presvedčiť, že tie uši nie sú až také hrozné a že či to ozaj chcem.Ale mne ozaj odstavali a jedno viac ako druhé, tak nechápem či sa mu do toho nechcelo alebo čo.Tak ma objednal, povedal cenu a dovi.Žiadne vysvetlovačky o tom ako to prebieha a tak.Opka trvala pol hodinku, povedal mi termín kontroly a to bolo všetko.Po dvoch týždnoch mi to dal dole, ukázal zrkadlo, že či je to ok.Uši som mala od krvi prilepené k hlave takže som ani nevidela skutočný stav.A čo ma najviac zarazilo bolo, že si vypýtal o dve tisícky menej ako mi predtým povedal.Tak neviem či preto, lebo sa mu tá práca až tak nepodarila, alebo tie ceny dáva podla nálady.Už by som k nemu nešla a na prsia už vôbec nie.
Inak všetky vás tu obdivujem ako to zvládate.Mna tie uši neskutočne boleli, nemohla som spávať poriadne vyše týždna, tak tá bolesť po opke prs musí byť fakt strašná.No ale pre krásu sa musí trpieť.

silviklh

jajka,tak to teda ebude take v phode,ako som si myslela :D este par mesiacov budem mat zemiak na tvari,fajne :D no tak to myslis v podstate nos.dierky nie:)

jajka555

silvik
tazko sa mi to opisuje, co presne mam na mysli. v podstate tu cast ktoru si drzis pri fukani nosa :))) mam to take oble a chcem aby to nebolo take vyrazne. a opuch trva do pol roka bezne. uz niekedy nemam na to nervy, ale musim vydrzat, cela spicka je tuha, taka tvrda a viem si len fukat no s tym ze sa nechytam za spicku a cistim si ho vatovymi tycinkami.. hroza ale co uz, musime trpiet za krasu :))

silviklh

jajka555 s tymi nos.dierkami,myslis,ze aby boli uzsie?to sa da?tak super,lebo aj to chcem :-) opuchnute par mesiacov?ach sakra :D

silviklh

zonda,si ozaj milucka.uplne uspokojiva odpoved :) boky 90?vsak to je akurat! ja mam 91.ale kedze so mhore dost vychrtnuta (61pas)tak aj ja by som chcela to vyrovnat..dobry napad..:-)) tiez sa mi zda,ze dava len ten vysoky.najprv som ho chcela,ale uz nie.vsak este budem mat deti,cize na opku pojdem este urcite zanedlho,tak potom uvidim,pre co sa rozhodnem potom.
a lolo si tiez pytala sama stredny profil,ci to nevies?
u mna to bude vidno aj vo volenjsich veciach predpokladam,kedze si nic nevystuzujem a som aj v podprde a tricku ako desatrocna :D
na alsiu konzultaciu pojdem uz onedlho,lebo sa idem vymenit s pesprou,na 20.aprila.